V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Výroba a prodej nábytku: -psací a počítačové stoly, kancelářský nábytek -skříně a vestavěné skříně přímo na míru -kuchyňské linky, stoly -obývací stěny, konferenční stolky -dětské pokoje -postele, válendy i patrové -ložnice -sedací soupravy, pohovky i rozkládací -předsíně a různé doplňky.

Prodej: - nábytku, nábytek - bytové doplňky.

Prodej nábytku: - kuchyně - ložnice - obývací pokoje - sedací soupravy - postele - stoly - židle.

Nábytek: - sedací soupravy - obývací stěny - stoly - židle - kuchyně - ložnice - kanceláře - zdravotní matrace - rošty - nábytek z masivu - dětské pokoje - nábytek z ratanu - předsíně.

Truhlářství, výroba, montáž: - stavební a nábytkové truhlářství - kuchyňské linky - dětské pokoje - vestavěné skříně - dveře - okna - schody - stropní obložení.

Bytový interiér. Výroba: - zakázkový nábytek - vestavěné skříně - dveře - kuchyně - vybavení kanceláří - schodiště - obklady - lišty - parapety.

Práce: -truhlářské -čalounické. Výroba: -sedací nábytek.

Výroba, zakázková výroba, prodej: - kuchyně - obývací stěny - ložnice - dětské pokoje - bytové doplňky. Návrhy, realizace: - banky, restaurace, penziony, kanceláře, prodejny, byty - schody, zahradní nábytek, pergoly - zimní zahrady