V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Internetový prodej moderního nábytku za nízké ceny.

Stolařství. Výroba: - kuchyně - postele - kanceláře - komody - skříně - stoly - botníky - poličky.

Společnost Síkora Interiér s.r.o. se sídlem v Orlové v okrese Karviná se již od roku 1996 zabývá komplexním řešením interiéru. Nabízíme vám nejen výrobu kuchyňského nábytku, ale také nábytku do obývacích pokojů, kanceláří, skříní a dalších interiérových a exteriérových produktů na zakázku. Naše služby: - výroba nábytku na zakázku - ...

Maloobchod, splátkový prodej, prodej MULTISERVIS: -nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -bytové doplňky -postele s polohovací matrací BÁRA, SÁRA -koberce.

Zakázková výroba: - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné, vestavné skříně - kancelářský nábytek - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje. Kuchyňské studio: - 28. řijna 112, Ostrava - Moravská Ostrava.

Poskytnutí interiérového poradenství, zpracování návrhů a vizualizace. Prodej nábytku. Nábytek: - kuchyně a jídleny - dětské pokoje - ložnice - šatny - bytové doplňky. Zajištění odvozu a montáže nábytku, úklidu domácnosti. E-shop.

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -skříně -stolky -postele -kancelářský nábytek -dveře -pergoly -schodiště -zábradlí

Stolařství, výroba: - kuchyně - ložnice - dětské pokoje - vestavěné skříně

Služby hodinového manžela, veškeré domácí opravy, instalatérské práce, elektroinstalace, zámečnické práce, montáž nábytku, malířské práce a další údržbářské práce.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - ložnice

Postele z masivu a tvrzené dřevotřísky pro dospělé i děti. Kvalitní borovicové a olšové dřevo. Klasické postele a postýlky, palandy, rozkládací postele a další.

Stolařství René Košťál vyrábí nábytek na zakázku z lamina, masívu a dýhy. Přejete si novou kuchyňskou linku, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, dětského či obývacího pokoje? Potom se na nás neváhejte obrátit. Dále Vám dle Vašich představ vybavíme kancelář, prodejnu i zajistíme nábytek do škol. Neváhejte nás kontaktovat.

Čalounictví, opravy všeho druhu Opava: - opravy čalouněného nábytku - výroba válend a dvoupostelí - výroba matrací jakýchkoli rozměrů - taburety - čalounické práce na zakázku - čalounění dveří - opravy sedadel aut a autobusů - šití potahů do aut a autobusů - opravy sedadel motocyklů - drobné opravy kabelek, batohů a bot - všívání zipů ...

Prodej: - nábytek, bytové doplňky - sedaci soupravy - křesla a židle - pohovky - dvojlůžka - nábytek z masívu - válendy - zdravotní matrace i atypy - PC stoly - obývací stěny a skříně - kuchyňské linky na míru - originalní dárky - koberce a PVC - obrazy - světla a lampy

Kompletní dodávka a vybavení interiérů na klíč včetně návrhu. Návrhy, výroba, montáž a realizace: - interiéry na klíč - atypický nábytek - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňské linky s pracovní deskou z umělého kamene - ložnice - obývací pokoje - pracovny - koupelnový nábytek. Prodej: - designové doplňky - stoly - ...

Prodejna USNU nové spaní s.r.o. ve Frýdku-Místku se zaměřuje na dodávku matracových systémů nejvyšší kvality a postelí z masivu či lamina LTD. Prodává noční stolky, skříně a komody. Zákazníci zde najdou i nábytek pro děti. Prodej dárkových poukazů na nákup libovolného zboží.

iPostylky s.r.o. provozuje internetový obchod, kde především rodiče malých dětí nakoupí: - dětské postýlky a matrace - nábytek na přebalování, komody - příslušenství k postýlkám

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej: - dřevěná okna, dveře - schody, schodiště, zábradlí - kuchyňské linky, kuchyně - ložnice, postele - předsíňové sestavy.

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: - nábytek. Návrh, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice.

Truhlářství, zakázková výroba: - vchodové a interiérové dřevěné dveře - kuchyně - nábytek z lamina i masívu - schodiště - vestavěné skříně - postele - ložnice - dětské pokoje - obklady stěn a stropů - pokládka podlah.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - okna euro, zdvojená, kastlíková - dveře interiérové, vstupní, repliky pro památkově chráněné objekty - schodiště samonosné i na beton nebo kov - pergoly, garážové stání - zahradní nábytek - kuchyňské linky, vestavěné skříně, děcké pokoje, ložnice, kancelářský nábytek, nábytek z masívu, nábytek z ...

Vybavení základních a mateřských škol - nábytek, didaktické a motorické pomůcky, stavebnice, kompletní vybavení školkových ložnic.

Stolařství. Stolařské práce. Zakázková výroba, montáž: - nábytek na míru - posuvné dělící příčky - vestavěné skříně - kuchyně - dětské pokoje - posuvné dveře.

Prodej: - nábytek - svítidla - bytové doplňky.