V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Prodej: -nábytek -dětské pokoje -sedací soupravy -ložnice -obývací pokoje -skříně, stoly, stolky, židle. Kuchyňské studio.

Zakázková výroba: - bytový nábytek - kancelářský nábytek - nábytek na klíč - kuchyňské linky.

Výroba: - atypický nábytek z lamina - kompletní vybavení ložnic (postele, skříně, noční stolky, komody) - šatní skříně, skříně na míru - síť prodejen po celé ČR

Přímý dovoz a prodej kvalitního masivního nábytku z Holandska, Belgie a Německa, výkup a prodej nábytku i z ČR. Výkup nábytku za hotové. Příjem nábytku do komisního prodeje. Široký sortiment stylového rustikálního nábytku vhodného na chaty a chalupy, ale i současný nábytek vhodný do moderních bytů a rodinných domů: - sedací soupravy ...

Nábytkové studio: - kuchyně - nábytek z masívu - zdravé spaní - bytové doplňky. - sektorový nábytek

V interiérovém studiu HANÁK OLOMOUC nabízíme nábytek českého výrobce HANÁK NÁBYTEK v moderním i rustikálním provedení – kuchyně, stoly, obývací pokoje, ložnice, šatny a šatní skříně, nábytek do dětských pokojů i pracoven, interiérové dveře. Poradíme vám s výběrem nábytku i dalších zařizovacích předmětů, vypracujeme návrhy a vizualizaci interiéru ...

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Zpracování výrobní dokumentace pro dřevozpracovávající firmy. Interiéry na klíč. Drobné stavební práce. Služby architekta, designéra. Výkresová dokumentace. Vizualizace 2D, 3D, 3D MAX. Obchodní zastoupení firmy Mayer Opava. Dětské židle Mayer.

Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky, kuchyně - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje.

Bytoservis Maloobchod, prodej: - nábytek - drátěný program - lamelové dveře - soustružené garnýže - bytové doplňky. Komplexní vybavení interiéru na klíč. Rekonstrukce bytových jader.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - kancelářský nábytek.

Realizace interiérů. Prodejna designového nábytku.

Prodej nábytku - postele, ložnice - sedací soupravy - dětské pokoje.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

FRIM nadměrné velikosti Prodej nadměrných velikostí dámských i pánských XXL až 6XL, celoroční nabídka širokého sortimentu Výroba postelí pro dlouhány a těžší váhy s odpovídající matrací. Postele jsou přizpůsobeny i na šířku. Všechny postele jsou vyšší, což je pohodné pro uléhání a vstávání.

Studio zdravého spánku. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -lamelové rošty AMORFLEX DUO a TRIO, ECONOMIC, MULTILATT, TRILATT: -pevné fixní -ručně polohovatelné -motorové polohovatelné s elektrickým pohonem -doplňky roštů -čalouněné rámy -zdravotní matrace: -přírodní kaučuková matrace KING a QUEEN -kaučuková ...

Výroba bytového nábytku: -skříně a nádstavce -sektorový nábytek -psací stoly -obývací pokoje.

Interirérový designer: Návrhy interiérů - bytové, komerční, kancelářské. Prodej: - nábytek. Soudní znalec: jmenovaný rozhodnutím předsedkyně krajského soudu v Ostravě ze dne 2. 10. 2013 č.j. Spr 2207/2013 v oborech: - Dřevo a zpracování, specializace projektování, konstrukce a výroba nábytku a interiérů - Textilie, specializace ...

Prodej, maloobchod, e-shop: -sedací soupravy -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -matrace -skříně, police -kuchyně -stoly -předsíňové stěny

Truhlářství Nádvorník Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně, obývací stěny, nábytek do pokojů, ložnice, kanceláře. Výroba z masivu, laminovaných či dýhovaných desek, biodesek.

Výroba, prodej: - stylový nábytek, zakázkové kuchyně na míru, postele, skříně, euro okna, dveře všech provedení. Dvacet let tradice v luxusních interiérech na míru.

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek: -sedací soupravy -postele, pohovky -židle, stoly -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -matrace, rošty -kancelářský nábytek -bytové doplňky. Kuchyňské studio.

Výroba nábytku, stolařství. Komplexní dodávky interiérů: - studentské ubytovny - hotely - domovy důchodců - administrativní budovy.

Maloobchodní prodejna: - masivní a kovové postele - lamelové rošty - matrace - lůžkoviny i povlečení - speciální matrace pro dlouhodobě ležící pacienty - rehabilitační pomůcky, vozíky, lůžkoviny, vyšetřovací lehátka.

Zakázková výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -nábytek z lamina i masívu -komplexní realizace interiérů. Maloobchod, prodej: -stoly a židle -nábytek -postele a lůžka.

Prodej nábytku: - sedací soupravy - obývací stěny - dětský nábytek - ložnice - kuchyně.