V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Truhlářství. Výroba a montáž nábytku: -kuchyně -ložnice -předsíně -obývací stěny -dětské a studentské pokoje -vestavěné skříně Hotely Penziony Kanceláře Školy

Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba a opravy čalounických výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba ...

Linet Design grafické studio: - sklopné postele. Prodejna: - Vodní 30, Prostějov.

Truhlářství, výroba: - zakázková výrobu nábytku na míru - kuchyňské linky - skříně - postele - obývací stěny - školní nábytek

Výroba, dřevovýroba: - nábytek - interiéry na míru - kuchyně na míru - ložnice, obývací pokoje, obývací stěny - kancelářský nábytek - interiéry na míru.

Výroba a prodej nábytku: - kuchyně - obývací stěny - sedací soupravy - dětský nábytek - ložnice - postele, pohovky - kuchyně. Prodejna: - Konečná 25, Prostějov, 582334290 - Újezd, Prostějov, 582331578.

Výroba a montáž: - zahradní nábytek, postele, kuchyně, předsíně, stoly, zahradní domky a pergoly.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -doplňky -interiéry restaurací -renovace dvířek a pracovních desek kuchyňských linek.

Truhlářství: - nábytek - dveře - schodiště - kuchyňské linky - ložnice.

Truhlářství: - kuchyňské linky - obývákové stěny - plovoucí podlahy - postele - pergoly - plovoucí podlahy - schodiště - zábradlí - interiérové a exteriérové dveře.

Výkup - čalouněný nábytek Výroba, opravy - čalouněný nábytek

Truhlářství, stavební truhlářstvi. Truhlářská výroba: - dřevěná okna, dřevěné dveře (eurookna, eurodveře) - kastlová okna - dřevěná schodiště masiv, interiérová - masivní dveře a zárubně - posuvné dveře - obložení interiérů - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - vybavení restaurací, vináren a prodejen - obývací a ...

Výroba: - kuchyně,kuchyňské linky - kancelářský nábytek,interiéry - vestavěné skříně - schodiště - podlahové lišty,balkónová prkna, plotovky - zahradní altány,zimní zahrady, pergoly.