V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Výroba - zahradní domky - truhlářstvívýroba - vestavěné skříně - postele - dětské pokoje - kuchyňské linky - schodiště - obložky oken a dveří - zárubně - kancelářský nábytek Pokládka - koberce - plovoucí podlahy

Naše truhlářská firma Feya vám vyrobí nábytek do obývacích prostor, ložnic i kuchyní. Vyrábíme nábytek na míru vašim bytům i vašemu vkusu. Truhlárnu najdete na adrese Masarykova 351, Krupka.

Velkoobchod: - nábytek z masivní borovice vhodný pro vybavení chat, hotelů, penzionů, dětských a studentských pokojů atd.

Výroba: - designový nábytek vyššího standardu z masivního dřeva a dle historických postupů.

Prodej: - matrace - postele - rošty - přikrývky, polštáře.

Naše služby: - vybavení interiérů.

Prodej: - interiérové vybavení - nábytek.

Výroba, prodej: -lamelové rošty -latexové matrace a polštáře -hygienické -antialergické -anatomické -ortopedické -tvarově stálé. -lužkoviny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nábytek - dřevěné výrobky.

Prodej, maloobchod: - nábytek.

Montáž: - jakéhokoliv nábytku v Karlových Varech a okolí.

Prodej: - nábytek do bytů, kanceláří a restaurací.

Vyrábíme: - vestavěné skříně na míru - kuchyně. Provádíme: - renovace dřevěných oken plastovými profily a izolačním dvojsklem. Dodáváme: - žaluzie na plastová okna.

Bazar - nábytek komody, sedací soupravy, ložnice