V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Práce: -veškeré čalounické (výroba, oprava) -truhlářské. Výroba, zakázková (pro bytové interiéry, ubytovny, kanceláře, lékárny, prodejny, ordinace): -nábytek -kuchyně, kuchyňské linky včetně 3D návrhu -kanceláře -válendy s úložným prostorem -dvojlůžka (letiště) s úložným prostorem -dvojlůžka rozkládací s úložným prostorem -sedací ...

Truhlářské práce - schody a schodiště - dveře - podlahy - nábytek Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - koupelnový nabytek Zakázková výroba - vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje Návrhy, truhlářská výroba - podlahy Návrhy, truhlářská výroba, montáž ...

Výroba - typický i atypický nábytek na míru - kuchyňské linky Výroba - typický i atypický nábytek na míru - vestavěné skříně s příslušenstvím - nábytek - poslete Výroba - dveře Výroba - schody

Truhlářské práce Čalounické práce Zakázková výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek z masivu a laminátu - nábytek (ložnice, obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Výroba, prodej matrace: -pěnové matrace -pružinové -latexové -dětské. -postele -rošty lamelové -anatomické polštáře -zdravotní polštáře.

Tesařství Malý se zabývá podlahářstvím, tesařstvím, pokrývačstvím a truhlářstvím. Podlahy zajistní interiérové i exteriérové, v rámci tesařství se postará o střešní trámy, altány a přístřešky a v oblasti truhlářství dokáže vyrobit například zahradní nábytek, postele a stolky.

Truhlářství. Výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -kanceláře -ložnice.

Renovace kuchyňských linek, nábytek na míru, zakázková výroba nábytku Dačice, Jihlava, Náměšť nad Oslavou, Ivančice, Moravský Krumlov, Miroslav, Jemnice. - kuchyňské linky včetně montáže vestavných spotřebičů, - připravíme i na pozdější instalaci elektrických spotřebičů - vyrábíme jak z lamina, tak z masivu - pokládka plovoucích podlah - ...

Truhlářství: - schodiště - postele - bytový, kancelářský nábytek - ložnice, kychyně - dětské pokoje.

Práce, výroba zakázková: - dřevovýroba - truhlářství - vybavení obchodů - kusový nábytek - kancelářský nábytek - dřevěné obklady - kuchyně - ložnice - vybavení interiéru - počítačový nábytek.

Naše rodinná firma Miloš Máca s.r.o., která je na trhu téměř 20 let Vám na největší prodejní ploše nábytku v okrese Třebíč nabízí: - prodej kvalitního nábytku a bytových doplňků na ploše 1800 m2 - sedací soupravy v různých variantách provedení a potahových látkách - sektorový nábytek pro obývací a dětské pokoje, ložnice i předsíně - masivní ...

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Maloobchod, prodej nábytek: -sedací soupravy -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -kuchyně -kancelářský nábytek -bytové doplňky.

Truhlářství: -výroba na zakázku, malé série nábytek židle stoly skříně selský nábytek ložnice obývací stěny kuchyňské linky. Stavební truhlářství: -výroba na zakázku, malé série dveře okna. Sušení: -řezivo.

Tesař nábytek Nabízíme truhlářské výrobky pro vybavení interiérů i exteriérů. Výroba nábytku na zakázku: - okna - lavice - kuchyně - stoly - postele - zahradní nábytek

Interiéry Soukup Výroba: - kuchyňské linky - vybavení kanceláří - vestavěné skříně - nábytek do obývacích pokojů a ložnic.

Truhlářství: -kuchyně -nábytek -postele, skříňky -obývací stěny -knihovny -kancelářský nábytek konfereční stoly, stůl -vestavěné skříně -vybavení interiérů.

Truhlářství. Výroba, montáž: -kuchyňská linka, linky -kancelářský nábytek -nábytek do dětského pokoje -skříně.

Zakázková výroba: nábytek - materiál masiv, lamino: -kuchyňské linky (kuchyně) -předsíně -šatny a bytové doplňky -masivní ložnice, skříně, postele -zahradní altány a nábytek. Opravy, rekonstrukce a restaurování: starý nábytek: -židle, skříně, komody, bytové doplňky.

Výroba: -truhlářství -kuchyňské linky dle Vaší představy -nábytek dětské pokoje -obývákové stěny -ložnice -postele, šatní skříně -noční stolky -stoly jídelní, pod TV, psací, pro PC nebo notebooky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek, do pracovny -předsíně a věšáky. Služby zdarma: -zaměření a cenová nabídka -odborná pomoc ...

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Bazar. Dle druhu nabídky výkup za hotové (v hotovosti). Komisní nákup a prodej: nábytek včetně starožitného -sedací soupravy -ložnice -nábytkové stěny -stoly -židle -skříně zahradní stroje -sekačky -řezačky -křovinořezy -kultivátory s doplňky domácí spotřebiče (elektronika) -televize -mrazničky ...

Prodej, maloobchod: -nábytek KOVOBEL, JITONA, TUSCULUM, NÁBYTEK TELČ, GUMOTEX, PROFIL, DŘEVOČAL, BRYPA, TON, TEAK, JOSPO, V+V, HRUBÝ. -sedací soupravy, kuchyně, obývací stěny -ložnice, dětské pokoje, atd.

od 01.01.2016 do 31.12.2040 Zakázková výroba: -truhlářský i čalouněný nábytek -ratanový (rattanový) nábytek -proutěné zboží -bytové doplňky -kuchyňské linky -ložnice, dvojlůžka -pohovky i rozkládací -dárkové předměty.

Výroba: -truhlářství -kuchyňské linky dle Vaší představy -nábytek dětské pokoje -obývákové stěny -ložnice -postele, šatní skříně -noční stolky -stoly jídelní, pod TV, psací, pro PC nebo notebooky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek, do pracovny -předsíně a věšáky. Služby zdarma: -zaměření a cenová nabídka -odborná pomoc ...