K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Společnost Truhlářství Krob je firma, která se zabývá zakázkovou výrobou nábytku a dalšího sortimentu ze dřeva. Nabízíme kuchyňské linky, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, postele a další doplňky a nábytek na míru. Prodáváme a montujeme dveře a obložky.

Hledáte kvalitní a originální nábytek na míru? Chcete si zútulnit svůj domov nebo kancelář? Pak jste na správném místě! Jsme shorttime s.r.o., profesionální firma, která se zabývá výrobou interiérového nábytku. Nabízíme vám široký sortiment produktů, které splní vaše přání a potřeby. Ať už hledáte kuchyňské linky, skříně, postele, komody, ...

Pertalan s.r.o. se zaměřuje na truhlářské práce a výrobu dřevěného nábytku.

Výroba a realizace Výroba nábytku a interiérů na zakázku - interiéry kanceláře, banky, pojišťovny, spořitelny, hotely, kluby, byty, domy

NÁBYTEK WOOOOOO.CZ s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, kuchyní a na realizaci interiérů.

Truhlářství, dřevovýroba: - zákázková výroba, - renovace bytových interiérů, - průmyslové interiéry, - tradiční a rustikální nábytek.

Výroba: - kuchyní, atypického nábytku, obklady betonových korpusů, kovových konstrukcí schodiště masívní dřevěnou spárovkou. Dodáváme také veškerý sortiment samonosných dřevěných schodišť, od zaměření až po samotnou realizaci u zákazníka.

Výroba, prodej: - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - vestavěné skříně.

J.W. výroba nábytku: - zakázková výroba nábytku z masivního starého i nového dřeva - repliky historického nábytku.

Výroba, prodej: - výroba nábytku - dřevěná schodiště - dřevěné dveře interiérové, vchodové - dřevěný, smrkový nábytek - balkony, balkónová zábradlí.

Naše firma se zabývá truhlářskými a tesařskými pracemi. Vyrábíme dřevěný nábytek, zahradní nábytek, zahradní domky, krovy a pergoly. Truhlářské práce: - dřevěný nábytek - zahradní nábytek - zahradní domky - pergoly - krovy. Dřevařská výroba.

Truhlářství a tesařství výroba: -eurookna-dveře -vnitřní dveře. -nábytek Stavební truhlářství.

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba nábytku na zakázku: -stavebně truhlářská -tesařská -stolařská.

Jsme kuchyňské studio v Ivančicích, které Vám vyrobí kuchyň, či nábytek na zakázku a také vypracuje návrhy s využitím moderních a kvalitních materiálů a technologií. Realizujeme vestavěné skříně, studentské pokoje, obývací stěny a kuchyňské linky na míru.

Dřevovýroba, truhlářství: -masivních schodiště -dveře -nábytek -eurookna.

Výroba: - nábytek na zakázku.

Jan Stříteský se zaměřuje na výrobu dřevěného a laminovaného nábytku, na truhlářství, výrobu pergol a přístřešků a postará se také opravy a renovace.

Výroba, truhlářství: - nábytek - kuchyně - schodiště - podlahy Prodej: - řezivo - kulatina

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - schody - okna, dveře - nábytek pro restaurace

Služby: - zakázková výroba nábytku - restaurování starožitného nábytku

RAUERHOLZ s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti schodů, vrat, krovů, zahradních prvků, teras, dveří, interiérového nábytku a mnoho dalšího. Provozovna: Zámecká 742, 78353 Velká Bystřice

Výroba: -nábytek -vestavěný nábytek, skříně. Zakázková výroba, prodej: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -obývací pokoje -atypický nábytek -předsíňové stěny. Vyměření včetně návrhu, ocenění, odborné poradenství zdarma.

Návrhy, projekce, výroba, montáž nábytku. Interiérové vybavení. Výroba, repase: - restaurace, hotely, casina - kanceláře, peněžní ústavy, prodejny - rodinné domy, byty, kuchyně - portály, okna, dveře, schodiště.