K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Zakázková truhlářská výroba. -kuchyň, kuchyňská linka -vestavěná skříň -obývací stěna -ložnice -kancelářský nábytek -zahradní architektura - ploty, pergoly, altánky, zahradní domky.

Realizace kompletních interiérů. Dodávka celkových interiérů. Dokážeme koordinovat realizaci a návaznost jednotlivých fází tak, aby zákazník pouze kontroloval v určené dny předem odsouhlasený postup realizace. Specializujeme se na navrhování interiérů jako celku. Hlavní program Design Atelieru MAJ služby projektantů –návrh a jeho ...

Firma DEADE s.r.o. nabízí: Maloobchod, prodej, dodávka, výroba: -nábytek, nábytku. Zakázková výroba čalouněného, dřevěného nábytku - LTD - laminotřískové desky s povrchovou úpravou. Čalouněný nábytek, čalounictví. Sedací soupravy, sedací nábytek, sedačky. Čalouněné a kožené postele. Obývací pokoje. Kancelářský nábytek. Ložnice. Sedací ...

Projektování, realizace interiérů, interiéry. Vybavení kanceláře, komerčních a nekomerčních prostor. Výroba, realizace, prodej: -kuchyně, kuchyní, kuchyň -vybavení, elektrospotřebiče. -vestavěné skříně, skříň -kancelářský nábytek -pro manažery, personál -interiéry-vlastní zakázková výroba -bytový nábytek, pro hotely -3D ...

V truhlářské dílně vyrábíme nábytek všeho druhu. Na míru zhotoví kuchyňské linky, vestavěné skříně, dveře, schody, pergoly, atypický nábytek, kanceláře na míru.

Zakázkové truhlářství. Výroba produktů z masivu. Výroba z lamino třískových desek. Dveře, brány, schodiště, dřevo domky, altány Pergoly. Výroba z polymerního kamene-corian, montelli.

Truhlářství. Zakázková výroba, zaměření, návrh, montáž, výroba: -vestavěné skříně, nábytek, kuchyňské studio Znojemsko, Moravské Budějovice, Moravský Krumlov -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -kuchyně, kuchyňské linky na míru (vestavěné spotřebiče Karma, Brand) -vestavěné a šatní skříně, skříň -vybavení interiéru -plovoucí ...

Výroba, prodej, dodávka, distribuce italského stylového i moderního nábytku - komody, noční stolky, skříně, postele, skleníky, konferenční stolky, stěny, křesla, stoly, židle, psací stoly, knihovny, čalouněný nábytek, sedací soupravy. - ložnice, jídelny, pracovny, obývací pokoje. - nábytek do kanceláří, hotelů, recepcí, restaurací i barů ...

Truhlářství, výroba, prodej, dodávka nábytek, nábytku. Zabýváme se převážně zakázkovou výrobou nábytku a kuchyní. -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -vestavěné i polovestavěné skříně -posuvné dveře -stoly, postele -různý atypický nábytek.

Zakázková výroba atypického nábytku. Výroba kopií stylového nábytku. Výroba a opravy veškerého čalouněného nábytku. Restaurátorské práce.

Firma Jiří Heřmanský se zabývá truhlářskou výrobou atypického nábytku na zakázku. V rámci naší činnosti vyrábíme interiérový i zahradní nábytek dle požadavků našich zákazníků. Současně také realizujeme montáž zárubní, dveří a doplňků značky Vltavín.  Vyrábíme např. vestavěné skříně, stoly, schodiště, kuchyňské linky, pergoly, ploty a zahradní ...

Práce, výroba: -truhlářství -zakázková výroba Výroba, prodej: -dveří, dveře vnitřní i vchodové -kuchyně, kuchyní, ložnice, schody a nábytek -nábytku z masivu i lamina, dětské pokoje-šatníky, postele, skříně, stoly, interiéry. Schody, zábradlí ze dřeva. Provádíme výrobu nábytku jak firmám tak i soukromým osobám.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Opravy a stavby střech, montáže okapů a okapových systémů. Výroba altánů, pergol, garážového stání, masivního nábytku na zahradu.

Firma TRUHLÁŘSTVÍ BRNO - Jiří Hemzal se sídlem v obci Útěchov v Jihomoravském kraji se zabývá výrobou nábytku na míru. Vyrábíme především zařízení interiérů, kanceláří a vybavení do restaurací. Současně také nabízíme výrobu obalů pro mezikontinentální dopravu - různé typy beden. V rámci své činnosti pro své zákazníky také zajistíme opravy a ...

Kuchyňské studio. Výroba, prodej, montáž: -kuchyň, kuchyně -plovoucí podlahy, skříň, skříně -dveře, ostatní nábytky. Montáž, prodej, revize: -výpočetní a kancelářské techniky -digitální a satelitní televize -zabezpečovací techniky -kamerových systémů -domovní automatizace -vyhrazených zařízení -elektrické pohony brany a vrata.

Truhlářství, truhlářské práce. Stolařství, stolařské práce. Výroba, prodej kuchyní, kuchyně. Nábytek, nábytku. Stavební truhlářství.

Truhlářství. Dřevovýroba, stolařství, kuchyňské studio, zakázková výroba na míru, prodej: -nábytku, nábytek -interiéry -obklady -dveře, dveří -schody, schodiště -regály -vybavení interiérů -terasy -lakování.

Výroba: -truhlářství -zakázková výroba -nábytek, kuchyň, kuchyně.

Kompletní realizace bytových a komerčních interiérů na míru s vlastní výrobou nábytku: - dětské pokoje, kancelářský nábytek, koupelny, kuchyně, obývací pokoje, postele, dětské pokoje, schodiště, výrobky z masivu.

Návrh a výroba nábytku na míru do interiéru i exteriéru. Rádi vám navrhneme a vyrobíme celkové řešení interiéru. Od návrhu, přes 3D vizualizaci, až po kompletní realizaci.

Kompletní zakázková výroba bytového nábytku a venkovních dřevěných staveb.

Výroba nábytku, zakázková výroba nábytku, vestavěné skříně, nábytek Znojemsko, Třebíč: -obývací stěny -ložnice -vyklápěcí postele -dětské pokoje -vestavěné skříně na míru -počítačové kouty -kancelářský nábytek -koupelnový nábytek -vše včetně armatur a elektrospotřebičů. Podle potřeby montáž a doprava zajištěna.

Stavební firma působící po celém Jihomoravském kraji. Rekonstrukce nemovitostí, stavba rodinných domů na klíč, výroba nábytku na míru, poskytování úklidových služeb.

Kompletní návrh, výroba interiéry, truhlářství, stolařství: -dřevěný nábytek -kuchyňský nábytek, kuchyně -interiérové dveře, dveří -koupelnový nábytek, koupelny, koupelna -vestavné, vestavěné skříně -dětský, dětské pokoje -komody, komoda, stolky, stolek -další bytový nábytek -nábytek je vyráběn z přírodních materiálů různých ...

Od návrhu k realizaci nábytku a interiéru - návrhy a vizualizace, design nábytku, design interiéru - vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, obývací pokoje, ložnice, jídelní stoly - nábytek na míru podle přání klienta - montáže a demontáže - konzultace a poradenství - 3D tisk - modelování a příprava dat pro tisk