K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Kuchyňské studio. Návrh: -kuchyň, kuchyně, kuchyňské sestavy -obývací pokoj -ložnice, dětské pokoje -kancelářské a firemní prostory -předsíně a vestavěné skříně -koupelny.

Společnost Design Compact, s.r.o. se může pochlubit více jak 20letou praxí v oboru výroby individuálního nábytku. Zaměření máme především na interiérovou výrobu, dřevěné obklady a pokládku terasových podlah. Zajistíme vše od 3D návrhu až po samotnou realizaci projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architekty a interiérovými ...

Návrh interiérů a realizace staveb, rekonstrukce domů a bytů. Návrh, realizace: -kompletní interiéry. Doplňky, dekorace a vybavení interiérů. Projekty a poradenství pro soukromé a komerční účely. E-shop.

Stolařství, truhlářství, truhlářské práce, návrh, dodávky na klíč: -interiéry dle projektu -nábytek do: -obchodů, kanceláří, hotelů, škol -atypický. Výroba, montáž, opravy: -vestavěné nábytkové stěny a příčky -obklady -kastlová, tešaurová okna a dveře. Materiál: -dřevo masiv -lamino -dýha.

Interiérové studio Kuchyňské studio -kuchyně, interiéry -zakázkový nábytek, nábytek na míru -atypický nábytek -dětské, obývací pokoje -ložnice -tapety -vestavěné skříně -kancelářský nábytek.

Stolařství, truhlářství: -kuchyňské linky, vestavné skříně a ostatní zakázková výroba nábytku z laminovaných, dýhovaných a masivních materiálů -realizace interiérů na klíč -montáže výstavních stánků -sériová dřevovýroba -formátování dílců, olepování nábytkových hran a další stolařské práce.

Truhlářství, stolařství Výroba na zakázku, grafický návrh, design: -výroba nábytku na míru -interiéry -kuchyňské linky -vestavěné skříně -bytový nábytek -předsíně -odkládací stěny a skříně -šatní skříňky. Dodávka, návrh, výroba, montáž, servis: -sauny a infrasauny (infrakabiny), vše na míru a na klíč -sauna soukromá i veřejná, ...

Truhlářství, podlahářství -zakázkový nábytek -nábyek na míru, veškeré vnitřní vybavení domů, bytů, kanceláří, restaurací, obchodů atd.

Stolařství. Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -obývací stěny -HIFI stolky -skříně -ripstoly -vybavení obchodů. Podlahy: -laminátové -dřevěné -korkové -linoleum, marmoleum, PVC.

Výroba: -nábytek -sanitární příčky -šatní skříňky a lavičky -atypický interiér -kancelářský typový nábytek -obchodní interiéry.

Návrh, výroba, montáž: -kuchyňské linky včetně instalace a prodej elektrických spotřebičů všech značek -nábytek: -dětský, ložnice, obývací stěny -interiéry na klíč -stoly a židle, sety -vybavení obchodů a restaurací: -prodejní a barové pulty -vitríny, výlohy včetně osvětlení -vybavení penzionů a hotelů, kanceláří: -recepce, ...

Provozujeme kuchyňské a interiérové studio s vlastní českou výrobou nábytku na míru. Poskytujeme poradenský servis, návrhy na počkání, zaměření. Prodáváme spotřebiče, podlahové krytiny, interiérové dveře, designové židle. Nabízíme návrhy a realizace jiných interiérových prvků.

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej, montáž: -dveře, okna, nábytek, schodiště -nábytek na zakázku -interiérové i venkovní obklady stěn, stropů, podlah -stavby příček a podkroví -prodej materiálu -ploty, pergoly -zahradní domky, altány -kuchyňské linky -vestavěné skříně.

Truhlářství, stolařství, výroba: -kuchyně -nábytek -obkládání (obložení) stěn na míru.

Stolařské práce Návrhy - interiéry Výroba, prodej a montáž - kuchyňský nábytek Prodej a montáž - kancelářský nábytek Výroba - vestavěné skříně.

Výroba, renovace -dveře, zárubně, montáž nových dveří a zárubní, výroba posuvných dveří a nábytku na míru – kuchyňské linky, vestavné skříně, postele. Oblast působení Brno a Brno – venkov. Jsme firma zabývající se nejenom výrobou nábytku na míru, ale specializujeme se také na opravy a renovace dveří. Provádíme renovace a opravy interiérových, ale ...

Zakázková výroba nábytku. Stolařství.

Zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -interiéry -lékárenský nábytek -nábytek pro byty -kancelářský nábytek.

Zakázková výroba nábytku: -vestavěné skříně -dveře plné, skleněné, obložky -kancelářský, koupelnový nábytek -kuchyně -kuchyňské linky včetně pracovních desek -kompletní interiéry.

Truhlářství, stolařství. Nábytek na míru.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku včetně dopravy, montáže z materiálu dřevotříska lamino (dřevěný i pastelový dekor), hlavní výrobci Kronospan, Egger: -kuchyňské linky -široký výběr kování, závěsy (panty), vestavěné spotřebiče všech značek (Miele....) -dětský nábytek -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -postele ...

Výroba nábytku na míru -kuchyňské linky -sestavy do obývacího pokoje -ložnice -vestavné skříně -nábytek do dětského pokoje -koupelnový nábytek -kancelářský nábytek -vybavení obchodů a restaurací.

Prodej, montáž, realizace, doprava: -sektorové kuchyně BASIC, CALYPSO, INTEA -zakázkové kuchyně různých typů -vestavěné spotřebiče FAGOR, ZANUSSI, AEG, BOSCH, SIEMENS, MIELE -realizace interiérů bytů, kanceláří -bytové, kancelářské židle, stoly -sedací nábytek -velký výběr pracovních desek -vestavěné dřezy -odsavače par ...