K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Truhlářství: Zabýváme se převážně truhlářskou zakázkovou výrobou od velkých celků po drobné nábytkové solitiéry. Vyrábíme kuchyně, ložnice, kanceláře, restaurace, stoly, schody, komerční i bytové interiéry.

Truhlářství: - kuchyně - ložnice - plovoucí podlahy - obložení - vestavěný nábytek.

Truhlářská výroba - okna - nábytek - opravy Podlahářství

Truhlářství, výroba: -zakázková výroba nábytku -moderní nábytek v kombinaci dřeva, skla a kovu -dětský nábytek -kuchyňský nábytek včetně dodávek elektrospotřebičů -umělecké truhlářství - restaurování historických nábytků a výroba replik -kolekce stylových nábytků dle návrhů akademické malířky Kláry Trnkové. Jedná se ...

Zabýváme se vybavením do interiéru. Nabízíme funkční a moderní systém posuvných dveří kanadské firmy Door Systems Hardware. Výrobky INDECO CZ jsou tvořeny na zakázku v neomezené šířce, výšce i hloubce dle přání zákazníka. Nabízíme Vám širokou barevnou škálu imitací dřeva, zrcadel a rámů dveří, které dávají možnost barevného sladění s ...

Truhlářství Karásek je zaměřeno na zakázkovou výrobu a opravy nábytku, schodišť, dveří a kuchyňských linek pro soukromé osoby i organizace.

Výroba - selská a garážová vrata Truhlářství - výroba z masivního dřevazakázková výroba - vchodové dveře - interiérové dveře s obložkou - euro a špaletová okna - samonosné schody a obkládané na beton - nábytek a podlahy z masivu Zakázková výroba - nábytek z masivu - repliky starého ...

Výroba na zakázku, zakázkové práce - nábytek z lamina Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej - nábytek z masivního dřeva, eurookna, dveře, schody a zábradlí, atypický dřevěný nábytek, repliky (replika) starožitného nábytku (antik, antiq) Okna, dveře - veškeré druhy oken (okno) a dveří Schody, samonosná schodiště. Příčky, stěny. ...

Kovovýroba-Frézařské a zámečnické práce Truhlářství-Vše pro interiér a exteriér Zakázková výroba z masívu i lamina- kuchyně, vestavěné skříně, kancelářský nábytek atd.

Práce, výroba, prodej: -truhlářská, truhlářství -nábytek, skříně, stolky -vestavěné skříně -kuchyně -vnitřní dveře -schodiště -zpracování návrhů.

Zakázková výroba - chatky - pergoly Truhlářské práce - opravy a výroba zařízení horských chalup či penzionůvýroba na zakázku - zahradní nábytek - chatky - pergoly - okna - dveře - nábytek do interiérů dětské a obývací pokoje, kuchyně, bytové doplňky Kompletní opravy a renovace - původní selský ...

Výkup, renovace, prodej: -starý nábytek. -restaurování starožitného nábytku a dalších doplňků -výroba replik selského nábytku na míru.

Truhlářství: - repliky starožitného nábytku (Antik möbel) - nábytek na zakázku - kuchyňské linky (grafický návrh na počítači zdarma) - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - vnitřní, venkovní dveře - pergoly, ploty.

Truhlářské prácezakázková výroba na míru - kuchyňské linky - vestavěné skříně - interiéry

Prodej, maloobchod, zakázková výroba, velkoobchod: - nábytek pro zdravé sezení a spaní - sedací soupravy - rozkládací lamelové pohovky - ložnice - válendy, lamelové rošty, zdravotní matrace - obývací stěny - sektorový nábytek.

Nabízený sortiment: -kuchyňské linky -dodávka spotřebičů -obývací stěny -dětský a studentský nábytek -kancelářský nábytek -ložnicový nábytek -vestavné skříně Zajišťujeme kompletní servis služeb včetně dopravy a montáže nábytku u zákazníka po celé ČR.

Prodej: - osvětlení. Návrhy a realizace interiérů. Dodávka, prodej: - kuchyně - sedací soupravy - vestavné skříně Zajištění drobných stavebních prací.

Truhlářství, práce, výroba: - truhlářské - truhlářská výroba - kuchyňské linky - vestavné skříně - nábytek.

Prodej, montáž: - sádrokartonové systémy KNAUF - minerální podhledy. Provádění těchto prací: - rekonstrukce bytových jader - zateplení izolací ORSIL, URSA, ISOVER - elektroinstalace, vodoinstalace - pokládání plovoucích podlah, obkladů a dlažeb - klempířské a pokrývačské práce. Výroba na zakázku: - okna, dveře - kuchyňské ...

Truhlářské práce Návrh a realizace - interiéry Prodej - podlahové krytiny Pokládka - podlahové krytiny Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny Prodej a montáž - interiérové a vchodové dveře

Truhlářské práce Opravy - nábytek Drobná výroba - nábytek

Truhlářství. Výroba, prodej: -dřevěný sortiment -nábytek.

DH Interiér Výroba, prodej: - zakázková výroba nábytku - obývací stěny, komody, tv stolky, psací a počítačové stoly - vestavěné skříně - posuvné dělící stěny - rámy dveří v barvě bílé, hnědé, černé a kovu - výplně dveří-lamino - zrcadla s bezpečnostní fólií - úprava vnitřního uspořádání skříně. Služby: - nezávazný návrh a ...

NÁBYTEK na míru - návrhy 3D, výroba a montáž: kuchyně, barové pulty, postele, vestavěné skříně, komody, obývací stěny, dětské pokoje, interiéry lékáren, ordinací, kanceláří, restaurací atd.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiéry a bytové doplňky, vybavení kanceláří, restaurací, holelů a škol. Stavební truhlářství.