K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Stolařství Ostrava je firma s dlouhodobými zkušenostmi v oblasti výroby nábytku. Nabízíme vám ten nejlepší nábytek z nejlepších materiálů, tak aby vyhovoval všem našim zákazníkům. Pro navrhování nábytku na míru používáme moderní grafický program, dokážeme tak plně vyhovět i nejnáročnějším požadavkům zákazníků. Vestavěné skříně - Stolařsví Ostrava ...

Pokládka: - podlahové krytiny. Práce: - výkopové - zednické - podlahářské - malířské a natěračské - vodoinstalatérské - elektroinstalační. Zateplování fasád. Rekonstrukce koupelen - bytové jádro. Montáž: - kuchyňské linky. Rozvedení PC, telefonních a televizních sítí. Projektová a prostorová dokumentace. Výroba: - ...

Vajda Interiér je truhlářství, podlahářství, vyrábí nábytek na míru.

Výroba a prodej nábytku: - obývací stěny - dětské pokoje - skříně - všeho druhu - psací stoly - kuchyňské linky, kuchyně - koupelnový nábytek - ložnice - sedací soupravy.

Prodej, montáž: - dveře, zárubně. Prodej, maloobchod: - eurodveře - celoskleněné dveře - vchodové dveře Interiérové a venkovní kování. Stolařská výroba: -kuchyňské linky -šatní skříně -dřevěné postele. Nábytek na míru.

Zakázkové stolařství a truhlářství, nábytek na míru. Výroba z lamina: - kuchyně - kanceláře - počítačové stoly - vybavení prodejen - dětské pokoje - vestavěné skříně - ložnice - obývací pokoje - atypické výrobky. Výroba z masivu: - nábytek - dveře a dělící stěny - schodiště - atypické prvky.

Výroba, prodej: - postele - válendy - pohovky - matrace. Vše i na zakázku. Doprava zdarma.

Firma TEJBLS se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérové nábytku. Na míru zhotovíme moderní designové jídelní a pracovní stoly, knihovny, a další nábytek v kombinaci dřeva a kovu.

Společnost Infini a.s. se zaměřuje na výrobu kuchyní. Vyrábíme designové kuchyně pro širokou veřejnost i pro nejnáročnější klienty. V nabídce máme také vestavné skříně i koupelnový nábytek. Poskytujeme komplexní služby, součástí je projekce, 3D návrhy, vizualizace a samozřejmostí jsou krátké dodací lhůty. Již mnoho let působíme na českém a ...

Truhlářství. Dřevovýroba, výroba: - dřevěné hračky - dřevěné tabule - dřevěné houpačky - pergoly, altány - dřevěné přístřešky - zahradní chatky - střechy, krovy - dřevěné obklady, schodiště, zábradlí - nábytek (kuchyňské linky) - řezání a prodej dřeva. Provozovna: - Kamenec 24, Holasovice

Kuchyně a interiéry Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - kanceláře - koupelnový nábytek - nábytek do škol a školek .... - prodej elektrospotřebičů - komplexní rekonstrukce interierů bytů a domů ( podlahy, dveře, zednické, malířské, elektrikářské práce a sádrokarton)

Výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky - ložnice - vestavěné skříně - předsíňové stěny.

Stolařství. Dřevovýroba, zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky, kuchyně - interiéry. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlařské.

Zakázková výroba: - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné dveře - vnitřní, venkovní - nábytek - vestavné skříně - ložnice - obývací a dětské pokoje. Nábytek na míru: - vybavení interiérů, kanceláří, pracoven, ordinací, obchodů, kadeřnictví. Práce: - stolařské, truhlářské.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - vybavení koupelny - předsíně - dětské pokoje - vestavěné skříně - věšákové stěny - kancelářský nábytek - atypický nábytek na míru.

Truhlářské, stolařské práce. Výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky - vestavěné skříně - postele - komody - zahradní domky - pergoly.

Kuchyňské studio Rena vyrábí kuchyně na míru. Výroba, prodej, montáž: - kuchyně, kuchyňské linky, kuchyňský nábytek - nábytek na zakázku, na míru (předsíně, ložnice, vestavné skříně, obývací stěny, dětské pokoje).

Dřevovýroba, výroba, prodej: - nábytek na zakázku - doplňkový nábytek, věšáky - psací stoly - jednací, psací stoly - skříně, skříň - kompletní vybavení interiérů, kanceláří (židle, čalouněný nábytek, koberce) - kuchyňské linky, kuchyně s vestavnými spotřebiči. Poradenství, služba: - bytový architekt. Řemeslnické práce: - ...

Petr Šigut je stolař, který poskytuje zakázkovou výrobu nábytku.

Kompletní realizace interiéru - truhlářská výroba - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek do prodejen a kanceláří - vestavné skříně.

Kompletní vybavování interiérů na klíč. Interiéry: - návrhy a projekce - realizace. Výroba nábytku: - atypický nábytek - nábytek na míru - kancelářský nábytek - pro obchody - hotely - restaurace - bary - školy.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku, prodej, dodávka: - interiéry, nábytek - šatny - koupelny - kuchyně - dětské a obývací pokoje - bytové doplňky - ložnice - dodávka včetně spotřebičů.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Truhlářství. Výroba, prodej: - výroba na zakázku - nábytek z masivu i lamina - kuchyňské linky - dětský nábytek - dveře, postele, vestané skříně, stoly - altány, pergoly, přístřešky - boudy pro psa, dřevěné ploty, schody, zábradlí - dekorace.