K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Výroba: - atypický nábytek z lamina - kompletní vybavení ložnic (postele, skříně, noční stolky, komody) - šatní skříně, skříně na míru - síť prodejen po celé ČR

Stolařství. Výroba, prodej: - nábytek, bytové doplňky - kuchyně - ložnice - stoly, stolky - dětský nábytek - koupelnový nábytek - skříně, skříňky - šatny - počítačový nábytek - dveře - schody, zábradlí.

Truhlářství: - návrhy, zakázková výroba, prodej a montáž.

Kuchyňské a bytové studio. Zakázková výroba, montáž: - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek - dětský nábytek - židle, stoly - postele - dveře, zárubně - obývací pokoje - podlahy - lišty.

Výroba: -nábytek na zakázku (kromě kuchyní) -interiéry na zakázku.

Práce: - truhlářství - truhlářské práce na zakázku - návrhy.

Truhlářské práce. Výroba: - nábytek na zakázku. Provozovna: - 8. května 900, Bludov.

Onjasi Truhlářství, s.r.o. se nachází v centru města Zábřeh a jeho vznik byl pod názvem JOS Dřevovýroba. Pokud tedy hledáte stolařství, které vám vyrobí originální nábytek z masivu nebo dřevěné schodiště na zakázku pak jste zde správně. Díky kvalifikovaným pracovníkům jsou výrobky prováděny kvalitně a se smyslem pro detail. Realizace zajistíme ...

Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky, kuchyně - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje.

Stolařství a truhlářství Unzeitig se sídlem v Šumperku se zabývá výrobou nábytku pro soukromé i komerční interiéry. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu vestavěného i samostatně stojícího nábytku. Vyrábíme z masivních tuzemských dřevin, dýhovaných i laminovaných desek, v kombinaci s kovem i sklem. Zakázková výroba nábytku: - kuchyně a vestavěné ...

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek - interiéry: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -dveře vnitřní a vchodové -euro okna a dveře -bytové doplňky -schodiště -zahradní nábytek -ploty.

Truhlářství Marek Jančík se zabývá zakázkovou výrobou nábytku především z velkoplošných materiálů jako jsou laminované dřevotřískové desky, dýhované dřevotřískové desky, MDF desky, laťovky, překližky atd. Truhlářství, zakázková výroba: - výroba nábytku na míru - výroba nábytku na zakázku - nábytek z velkoplošných materiálů - laminované ...

Výroba resinových modelů letadel. Výroba na zakázku - dřevěný nábytek na míru, uzamykatelné vitríny a skříňky. Laserové řezání a gravírování do dřevěných materiálů, překližky, plastu, skla, zrcadel a kůže a pískování do skla.

Výroba: -nábytek na zakázku. Stolařství, stolař.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - vestavěné skříně - kuchyňské linky - postele - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek

Stolařství - výroba nábytku a dveří. Zakázková výroba: - veškerý nábytek - kuchyně na míru - kanceláře.

Řezbářské a keramické kurzy. Zakázková výroba originálního nábytku.

Truhlářství: - výroba dveří - eurookna - schodiště - nábytek - kuchyně na zakázku - vestavěné skříně. - pergoly, přístřešky, gar. stání. DEZI - provádění dezinfekce - dezinsekce a deratizace včetně plynování prostor a zásob.

Dodávka - vestavné spotřebiče. Návrhy, výroba na zakázku, prodej, montáž: - kuchyňský nábytek na míru - kancelářský nábytek na míru - nábytek na míru (ordinace, penziony, obchody) - nábytek na míru pro soukromé byty, domy, penziony - nábytek na míru pro školy, tělocvičny. Vše včetně dopravy.

Výroba, prodej: - nábytek na míru - vestavěné skříně.

Výroba, montáž, servis - sauny - nábytek na zakázku

Výroba nábytek na zakázku. Realizace kuchyně, kuchyní, obývací stěna, skříně, dětské pokoje či koupelnový nábytek včetně montáže. - pokládka podlah - kancelářský nábytek - 3D návrhy zdarma.

Výroba bytového nábytku: -skříně a nádstavce -sektorový nábytek -psací stoly -obývací pokoje.