K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Firma MYDOS byla založena roku 1991 a od této doby se zaměřujeme na 3D návrhy a realizace nejen komerčních, ale také bytových interiérů. Zajistíme komplexní řešení a návrhy celého interiéru včetně dodávky na klíč a výroby nábytku. Služby poskytujeme především soukromým osobám, které chtějí originálně oživit svůj interiér.

Výroba nábytku: - bytový nábytek - obývací pokoje - dětské pokoje - kuchyně - dveře - koupelnový nábytek.

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - nábytek na míru - kancelářský nábytek - šatní a vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje - designový nábytek - jídelní stoly - dveře - pergoly a zahradní domky - schody.

Specializujeme se na výrobu designového nábytku z masivu. Zaměřujeme se na výrobu židlí, stolů a křesel. Truhlářství, podlahářství

Truhlářství: - výroba zakázkového nábytku - kuchyně, dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje - stavby pergol. Prodej: - elektronářadí - vybavení truhlářských a zámečnických dílen.

Stolařství. Výroba nábytku - kuchyně - ložnice - skříně - koupelnový nábytek.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Truhlářské práce, výroba - kuchyně na míru - vestavné skříně.

Truhlářství, výroba: - nábytek

Truhlářství, zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - obývací a dětské pokoje

Stolařství, výroba: - nábytek na míru.

Truhlářství Dřevovýroba od návrhu po montáž: - celodřevěné balkony - alpské balkony.

Stolárna: - výroba nábytku z masivu (komody, skříně) - dřevěné interiérové a exteriérové dveře - dřevěné okna - kuchyně na míru - kuchyňské desky - pergoly, altány.

Výroba: - atypický nábytek z lamina - kompletní vybavení ložnic (postele, skříně, noční stolky, komody) - šatní skříně, skříně na míru - síť prodejen po celé ČR

Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky, kuchyně - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek - interiéry: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -dveře vnitřní a vchodové -euro okna a dveře -bytové doplňky -schodiště -zahradní nábytek -ploty.

Výroba resinových modelů letadel. Výroba na zakázku - dřevěný nábytek na míru, uzamykatelné vitríny a skříňky. Laserové řezání a gravírování do dřevěných materiálů, překližky, plastu, skla, zrcadel a kůže a pískování do skla.

Řezbářské a keramické kurzy. Zakázková výroba originálního nábytku.

Truhlářství: - výroba dveří - eurookna - schodiště - nábytek - kuchyně na zakázku - vestavěné skříně. - pergoly, přístřešky, gar. stání. DEZI - provádění dezinfekce - dezinsekce a deratizace včetně plynování prostor a zásob.

Výroba bytového nábytku: -skříně a nádstavce -sektorový nábytek -psací stoly -obývací pokoje.

Stolařství: -výroba nábytku na zakázku.

Truhlářství Nádvorník Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně, obývací stěny, nábytek do pokojů, ložnice, kanceláře. Výroba z masivu, laminovaných či dýhovaných desek, biodesek.

Výroba, prodej: - stylový nábytek, zakázkové kuchyně na míru, postele, skříně, euro okna, dveře všech provedení. Dvacet let tradice v luxusních interiérech na míru.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně

Služby: - výroba kuchyní a nábytku na míru - rekonstrukce koupelen - malířstvím, natěračstvím