K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - kuchyně - skříně - ložnice - obývací pokoje - kanceláře - koupelny - kartotéky, pulty. Sídlo firmy: - Chelčického 219, Žamberk.

Práce, výroba: - nábytek na přání - restaurování starého nábytku z měkkého dřeva - výběr z 500 ks opraveného nábytku - nabízíme i nábytek nerestaurovaný z tvrdého masivního dřeva.

Zakázkové truhlářství. - kuchyně na míru - vestavěné skříně - výroba dveří - dřevěná schodiště - dětské pokoje

Jmenuji se Petr Bakeš a živím se jako truhlář a restaurátor. Jsem zastáncem kvalitních a ověřených výrobních postupů. Na požádání Vám vyrobím jakýkoliv nábytek: stoly, dveře, okna, kuchyně. Dále se zabývám výrobou drobných užitkových i dekoračních předmětů: kuchyňská prkénka, louskáčky na ořechy, soustružené misky, krabičky. Restauruji, popřípadě ...

Kuchyňské studio. Výroby: - kuchyně - atypický nábytek. Realizace interiérů.

Truhlářství, autodoprava. Vyrábíme na zakázku zařízení pro domácnosti (kuchyně, ložnice, koupelny, dětské a obývací pokoje), kanceláře, obchody, penziony a školy.

Vyrábíme typizovaný kovový nábytek i nábytek na míru s vysokou odolností proti vnějšímu násilnému vniknutí. V nabídce šatní a dílenské skříně, kovové lavice, univerzální skříně a skříně s uzamykatelnými bezpečnostními schránkami. Vybavíme vaši kancelář, dílnu, školní šatny a kartotéky. Záruka kvality a solidního jednání.

Profi TRUHLÁŘSTVÍ Zakázkové truhlářství. Dodávka, montáž, výroba, vybavení interiérů: -kuchyňské linky, obývací stěny, ložnice, dětské pokoje, jídelní kouty, koupelnový nábytek -obklady stěn a schodů -repliky starožitného nábytku -bytové doplňky, dřevěné zárubně a dveře -formátování dřevotřískových desek a lamina.

Truhlářství. Výroba: - kuchyňský nábytek - jídelny - ložnice - schodiště -repliky historického nábytku -historizující nábytek.

Truhlářství. Výroba: -nábytek.

Výroba: - dřevěná schodiště - kuchyně - vybavení interiéru - exkluzivní kanceláře, jednací místnosti, vinárny a hostince

Truhlářské práce na zakázku. Výroba: -sedací nábytek.

Výroba: -stavebně truhlářská -tesařská. Výroba: -nábytku z lamina na míru -renovace starých kusů nábytku.

Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice - plovoucí podlahy - laminátové - masiv - možnost pokládky - vybavení nábytkem - restaurace - kanceláře - kompletní vybavení interiéru.

Truhlářství: -zakázková výroba nábytku -bytové doplňky -okna, dveře. Sušení dřeva.

Výroba nábytku. Truhlářství na zakázku.

Dřevotrik Výroba, prodej, montáž: -zakázkový nábytek -kuchyňské linky -vestavěné šatny a skříně -podlahové krytiny -okna, dveře -atypický nábytek.

Truhlářství Horyna Naší specializací je zpracování dubového dřeva. Vyrábíme kuchyně, židle, stoly, balkóny, zábradlí a jiné. Vyrobíme jakýkoliv nábytek, dle představ zákazníka. Truhlářství Horyna zhotoví interiér i u Vás!

Truhlářství. Výroba, prodej: - nábytek i kancelářský - okna, okno - dveře vnitřní i venkovní - schodiště, podkroví - bytové interiéry, včetně návrhu - kuchyně na míru, včetně návrhu - vestavěné skříně, skříně na míru. Pokládání: - plovoucí podlahy laminované i dřevěné - prkenné podlahy, včetně dodání materiálu. Drobné ...

Truhlářství. - Výroba nábytku.

Výroba, truhlářská výroba, truhlářství: -návrhy a kompletní realizace interiérů -zařizování interiérů -na zakázku vyrobíme prakticky cokoliv schodiště, obklady, podhledy, šatny, haly a kompletní interiéry -největší část produkce firmy tvoří kancelářský nábytek, nábytek, vybavení pro hotely, ubytovny, restaurace, ...

Truhlářství. - Výroba nábytku.

Truhlářství, výroba, oprava nábytku. Zajištění odborných oprav historického nábytku. Prodej a výroba nábytku.

Truhlářské práce. Výroba, rekonstrukce: -okna, dveře -schodiště -interiéry i dle vlastního návrhu -nábytek. Výroba z masivu, europrofilu. Rekonstrukce historického nábytku. Maloobchod, prodej, montáž: -truhlářské výrobky -interiérové dveře SAPELI -dřevěná eurookna, dveře TWW* -plastová okna, dveře -samonosné dřevené ...