K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Zakázkové truhlářství Výroba - nábytek Soustružení

NÁBYTEK - VÝROBA - PRODEJ - INTERIÉROVÉ STUDIO - vybavení interiérů - kancelářský nábytek a doplňky - kancelářský nábytek vlastní výroby - výroba nábytku - bytový nábytek - bytové doplňky - židle - kancelářské, bytové, jednací, pracovní - vybavování školním nábytkem - sedací soupravy - kožené, látkové - dětský nábytek - ...

Truhlářství. Zakázková výroba a návrhy nábytku: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací pokoje.

Zakázková výroba různých druhů nábytku z lamina. Realizace: - kompletních kuchyní - kanceláří - nábytkových stěn - i jiné druhy nábytku a doplňků dle požadavku, včetně zaměření, dovozu a montáže. Vybavíme: - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - šatny - ložnice - předsíně - koupelny - kanceláře - prodejny.

KUCHYNĚ : - komplexní řešení Vaší kuchyně na míru - doživotní záruka na veškeré pohyblivé části - certifikáty kvality - zaměření přímo v místě realizace - moderní trendy v kuchyních - skříňky opatřeny ABS hranou - možnost výroby atypických modulů.

Zakázkové truhlářství, řemeslné práce. Výroba: - okna - dveře - knihovny - komody - kuchyňský nábytek - stoly - židle - obývací sestavy - ložnice - lavice - pergoly - vrata - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.. Vše zhotovýme na přání zákazníka.

Prodej a montáž - dřevostavby Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - nábytek (vestavěné skříně, stoly, skříňky, ...) Prodej - podlahy Prodej a montáž - okna - dveře Montáž - podlahy

Interiérové studio - návrhy kuchyňských linek a veškerého vestaveného nábytku - design prostor Výroba - kuchyňské linky Výroba - veškerý vestavený nábytek

Kromě restaurování se dále věnujeme navrhování a výrobě designového nábytku a doplňků, případně i celého interiéru. Klademe přitom maximální důraz na funkčnost nábytku a také na jeho zajímavý či atypický vzhled v souladu s přáním zákazníka.

•výroba dýhovaného nábytku •výroba z lamina firem Kronospan a Egger •masiv dle vašeho přání •kování výhradně od Hettich (možné i jinou značku na CZ trhu) •zaměření a návrh - ZDARMA

Zámečnictví, nástrojářství -Zprostředkovatelská činnost v oblasti řemeslných prací Truhlářství, podlahářství

Výroba kuchyní na zakázku, instalace dřezů, elektroinstalace a kovového programu.

Dřevěné vybavení nebytových prostor: - restaurace - bary. Návrh a výroba zakázkového nábytku: - kuchyně - ložnice - předsíně, vestavěné skříně.

Jsme firma zabývající se veškerou truhlářskou výrobou: - z měkkého i tvrdého masivního dřeva - z lamina - z dýhované dřevotřísky. Zařizujeme soukromé byty, kuchyně, domy, banky, hotely, pensiony, obchody, školy, benzinové pumpy i kanceláře po celé ČR, to vše na míru.

Interiérové studio Výroba: - kuchyně - skříně na míru.

Nábytek na zakázku, zakázková výroba, návrhy a realizace nábytku na míru.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - rekonstrukce interiérů objektů. Produkty: - kuchyně - skříně - schody - příčky - vybavení obchodů - kanceláře.

Jsme truhlářská firma zabývající se výrobou interiérů, malosériového a atypického nábytku. V našem oboru působíme více než 16 let. Klademe důraz výhradně na kvalitu zpracování Vaší zakázky a její provedení ale nejen to, také Vás mile může překvapit náš smysl individuálního řešení, zkrátka dle Vašich představ.

Návrhy a výroba - nábytek i atypický Architektonické návrhy

Truhlářství, podlahářství -vestavěné skříně -zakázková výroba nábytku

Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek Výroba - kancelářský nábytek Montáž - nábytek Výroba - atypické a interiérový nábytek (skříně, postele, stoly, ...)

Truhlářské práce Restaurování - starožitný nábytek Zakázková výroba - kuchyně Opravy - nábytek Montáž - nábytek - nábytek z masivu a lamina vestavěné a šatnové skříně s posuvnými dveřmi, ložnice, dětské pokoje, botníky.

Jsme firma, která vznikla v roce 1995 zabývající se zakázkovou výrobou z masivu, lamina i dýhy.