K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Služby: - návrh a kompletní realizaci veškerých interiérů na klíč - stavební projekce - inženýrská činnost Zakázková výroba nábytku.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - dveře - schodiště Provozovna: Kostelní 386 267 11 Vráž u Berouna

Činnost: - restaurování nábytku - výroba nábytku, repliky, designový nábytek, nábytek na míru

Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - postele - rošty - skříně Řemesla, služby, výroba - truhlářské práce

Truhlářská výroba : - interiérový nábytek na zakázku Realizace a prodej - osvětlení včetně zahradního - specializace LED Kompletní návrhy - osvětlení včetně zahradního - specializace LED Služby designéra interiérů

Zakázková výroba kuchyní, bytových i komerčních interiérů či zahradního nábytku, plotů, pergol a altánů. Nabídka vestavěných skříní.

Návrhy a realizace interiérů na zakázku Prodej, výroba nábytku: Kuchyně, ložnice, šatny -nábytkové solitéry -knihovny -komody -bytové stěnové systémy -konferenční stolky. Kancelářský nábytek: -nábytková řada Klart Ergonomic -nábytková řada Kelster. Individuální výroba: -výroba zakázkových interiérů: -kanceláře -banky ...

Zakázková výroba interiérů. Nabídka vchodových a interiérových dveří atypických rozměrů, kuchyňských linek a dětských pokojů.

Realizace projektů: - zahradní dřevostaveb, - pergoly na klíč, - dětská hřiště, - altány, - zimní zahrady, - terasy, - ploty, - domky a chatky, - dřevěný nábytek, - houpačky a prolézačky pro dětská hřiště, - ploty, - brány, - zátiší zahrad.

Veškeré truhlářské práce na zakázku - z lamina, z masivu a dýhované dřevotřísky Výroba - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - stoly na míru - dětské pokoje - obývací stěny - konferenční stolky - předsíňové stěny - atypické doplňky - zařízení hotelů - plovoucí podlahy (umělé i dřevěné).

Projektování a realizace kuchyní a interiérů na zakázku. Tvoříme: - kuchyně - vestavěné skříně - obývací sestavy - spotřebiče.

Zajišťujeme kompletní paletový servis jak pro jednotlivce tak pro velké společnosti. Vykupujeme všechny druhy palet. Vyrábíme především atypické palety, bedny, víka. Jsme první výrobce paletového nábytku v ČR.

Rekonstrukce bytů, renovace a pokládka dřevěných podlah, kuchyňské linky a vestavné skříně na míru. Rekonstrukce bytového jádra.

Truhlářská výroba na přání zákazníka. Kuchyňské linky včetně spotřebičů Vestavěné skříně Drátěný program Dekorativní osvětlení Dětské pokoje Ložnice Předsíňové stěny Koupelnový nábytek Kancelářský nábytek Úložná patra a patra na spaní Plovoucí podlahy Drobnější tesařské práce Práce se sádrokartonem Montáž těsnění do oken a ...

Návrhy a realizace dřevěného nábytku. Výroba i zakázková výroba - kuchyňské linky na míru - nábytek i z masivu - vybavení restaurací - skříně - komody - truhly - ložnice - ručně malovaný nábytek - nábytek z masivu - stylový dřevěný nábytek - stoly - židle - postele Výroba - ...

Jsme zakázkové truhlářství, vyrobíme moderní i stylový, atypický a ohýbaný nábytek z lamina i masivu. Vestavěné skříně, kuchyně.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek i atypický na zakázku - vestavěné skříně - dveře - schody.

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně na míru -nábytek na míru -vestavěné skříně

Výroba - kuchyňský nábytek - veškerý nábytek na zakázku skříně, stoly, židle

Nabízíme Vám zakázkovou výrobu a další služby: – obývací stěny – vestavěné skříně – kuchyně – ložnice – dětské pokoje – repliky starého nábytku – vyvýšená patra – okna - špaletová, atypická, portály – dveře - interiérové, vchodové – schodiště - samonosné, obklady stávajících betonových schodů – interiéry - kanceláře, restaurace, ...

Zakázková výroba - kuchyně - nábytek - vestavěné skříně - sedací soupravy - vybavení obchodů

Bazar kancelářského nábytku. Prodej, výkup a pronájem použitého kancelářského nábytku. Výroba nábytku - vlastní truhlárna, nábytek na míru, stoly, skříně, vestavěné skříně, kuchyňská linka a další.

Zakázková výroba nábytku - pokoje -obývací -studentské -dětské -kuchyně -koupelny -ložnice