K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Výroba,prodej: -stylový nábytek -komody,skříně -kuchyňský nábytek -stoly,židle.

Výroba a zhotovení oken, polic, dveří, nábytku, schodů, podlah, zahradního nábytku, dřevených chatek aj. Výroba a zhotovení i z materiálů nahrazujících dřevo Opravy a ostatní dle dohody Zakázková výroba NONSTOP Mobil: + 420 739 034 879 Tel./fax: + 420 318 864 485

Výroba a zhotovení oken, dveří, nábytku, schodů, podlah, zahradního nábytku, dřevených chatek aj. Opravy a ostatní dle dohody Zakázková výroba.

Truhlářské práce. Zakázková výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -vchodové dveře, okna, schody -pergoly, zahradní domky, altány.

Truhlářství zakázková výroba: -okna,dveře -schody -nábytek -vybavení interiérů -záhradní nábytek -sauny -obklady -podhledy -podlahy -kazetové stropy.

Výroba: -eurooken -vchodových a vnitřních dveří -dřevěná schodiště -vestavěné skříně na míru -kuchyňské linky včetně spotřebičů -zakázková výroba.

Výroba a prodej: -kovový nábytek -regály, pracovní stoly, universální stoly pro upínání ručního elektrického nářadí -stolové okružní pily na obklady, kámen a keramiku -počítačový nábytek -kancelářský nábytek -kovové palety -kované a lisované výrobky, skoby, panty, petlice. Práce: -veškeré zámečnické -svářečské ...