K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Prodej, e-shop elektrospotřebičů. Truhlářství - výroba kuchyňských linek, nábytku, realizace zimních zahrad, prodej originálních dřevosochařských výrobků.

Truhlářství, truhlář Stavebně truhlářská a truhlářská zakázková výroba: -repliky-okna, dveře a nábytek (intarzie) -kuchyně-kuchyňské linky (lamino, masiv) -nábytek - ložnice -dveře vchodové i interiérové -dřevěné schodiště samonosnéobklady schodišť

Služby. -návrhy bytových interiérů, kanceláří a jiných komerčních prostor -specializace na kuchyně na míru -vestavěné skříně, dětské pokoje, šatny -kancelářský nábytek -vizualizace ve 3D, realizace interiérů na klíč.

Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou luxusního čalouněného nábytku, kožených sedacích souprav a nábytku v anglickém stylu Chesterfield, které jsou ozdobou reprezentativních i nejluxusnějších interiérů.

Kuchyňské studio. Služby: -zakázková výroba kuchyní na míru -kuchyňské linky. Prodej, výroba: -sedací soupravy -ložnice, postele -sektorový nábytek, skříně -obývací stěny -dětské pokoje -matrace, rošty -jídelní sety, stoly, židle -konferenční stolek, TV stolek -závěsné poličky, polička na CD -toaletní stolky. Prodejna: -OD ...

Kuchyňské studio. Služby: -zakázková výroba kuchyní na míru -kuchyňské linky. Prodej, výroba: -sedací soupravy -ložnice, postele -sektorový nábytek, skříně -obývací stěny -dětské pokoje -matrace, rošty -jídelní sety, stoly, židle -konferenční stolek, TV stolek -závěsné poličky, polička na CD -toaletní stolky.

truhlářská výroba - vyrábíme nábytek, okna, schodiště nebo terasy na míru. Pro hotely, penziony, restaurace vytvoříme interiéry na míru od vybavení recepce, pokojů i restaurace.

Výroba: -truhlářství -kuchyně -sektorový nábytek -schodiště -terasy

Tomáš Simonides provozuje truhlářskou dílnu a vyrábí nábytek na míru pro zákazníky i firmy. Společně s výrobou poskytují i služby montáže, oprav nábytku a výrobu a montáž zahradních konstrukcí a nábytku.

Služby: -čalounické. Zakázková výroba: -nábytek.

Truhlářství, výroba eurooken, dveří a nábytku.

Truhlářské práce - schody a schodiště - dveře - podlahy - nábytek Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - koupelnový nabytek Zakázková výroba - vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje Návrhy, truhlářská výroba - podlahy Návrhy, truhlářská výroba, montáž ...

Výroba - typický i atypický nábytek na míru - kuchyňské linky Výroba - typický i atypický nábytek na míru - vestavěné skříně s příslušenstvím - nábytek - poslete Výroba - dveře Výroba - schody

Společnost OTC, s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobu schodišť a schodů, kuchyňských linek a veškerého nábytku, kompletních interiérů, vchodových i interiérových dveří. V posledních letech jsme rozšířili naši výrobu také o dřevěná stání pro automobily, altány krytá posezení ke grilům a další dřevěné doplňky zahradních exteriérů. V nabídce ...

Truhlářské práce Čalounické práce Zakázková výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek z masivu a laminátu - nábytek (ložnice, obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Práce truhlářské-výroba: -nábytek, dveře. Montáž: -dřevostavby.

Truhlářství. Výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -kanceláře -ložnice.

Firma Truhlářství Vít Němec se sídlem v okrese Třebíč se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Naše činnost: - zakázkový výroba nábytku - výroba kuchyní - renovace kuchyňského nábytku - další.

Renovace kuchyňských linek, nábytek na míru, zakázková výroba nábytku Dačice, Jihlava, Náměšť nad Oslavou, Ivančice, Moravský Krumlov, Miroslav, Jemnice. - kuchyňské linky včetně montáže vestavných spotřebičů, - připravíme i na pozdější instalaci elektrických spotřebičů - vyrábíme jak z lamina, tak z masivu - pokládka plovoucích podlah - ...

Truhlářská dílna - ruční výroba nábytku, dekorací, bytových doplňků, vybavení pro interiér i exteriér. Vytváříme i kompletní řešení interiérů od návrhu až po realizaci. Provádíme mimo jiné gravírování, řezání a značení laserem. Vyrábíme nábytek, dekorace, vybavení barů a restaurací.

Naše rodinná firma Miloš Máca s.r.o., která je na trhu téměř 20 let Vám na největší prodejní ploše nábytku v okrese Třebíč nabízí: - prodej kvalitního nábytku a bytových doplňků na ploše 1800 m2 - sedací soupravy v různých variantách provedení a potahových látkách - sektorový nábytek pro obývací a dětské pokoje, ložnice i předsíně - masivní ...

Zakázková výroba: -truhlářství -schodiště -kuchyně -vestavěné skříně, nábytek a další doplňky -realizace vybavení interiérů pro domácnosti, firmy a organizace.

Výroba: -zakázkové truhlářství -výroba na míru -vnitřní, vchodové dveře -vrata -nábytek -další stavební a nábytkové výrobky do interiéru a exteriéru. Služby: -od návrhu až po finální montáž.