K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Zařízení pro obchody, restaurace a komerční interiéry. Výroba, dodávka interiérů na klíč. Působíme nejen v ČR, ale po celé Evropě.

Zakázková výroba: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek pro školy, školky a dětské domovy - dětský nábytek - židle, stoly, kadeřníky, nábytkové sestavy, šatnové bloky, ...

Truhlářství a stolařství. Výroba: - bytový nábytek.

Společnost TOPOS - T s.r.o. Staré Město nabízí kusový prodej čalouněného nábytku a kuchyně převážně od českých výrobců. V sortimentu máme obývací pokoje, stěny, sedací soupravy, postele, stoly, židle a další bytový nábytek. Vyrábíme i kvalitní český nábytek na míru. Díky spolupráci s bytovým designem dodáme i návrhy a zrealizujeme kompletní ...

Zakázková výroba - atypická: - bankovní přepážky - bankovní nábytek - vybavení kaváren - vybavení restaurací - hotelové interiéry - vybavení veřejných budov - náročné privátní interiéry. Export - Slovensko, Rakousko, Francie, Rusko.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Návrhy, výroba a montáž nábytku.

Stolařství: - zakázková výroba nábytku.

Výroba, montáž, truhlářství, stolařství, truhlářské a stolařské práce: Nábytek: -na míru dle přání zákazníka -z masivu, lamina, podýhované dřevotřísky nebo kombinace masiv-lamino, masiv-podýhovaná dřevotříska -dub, buk, olše, borovice, jasan -vestavěné skříně -dřevěné stojany, krabičky na víno -dveře, vrata a zárubně -pegoly, ...

Společnost INTERIER GROUP s.r.o. Staré Město provozuje eshop se zaměřením na kancelářský, dílenský a zdravotnický nábytek - zdravotní židle a lavice, dodáme i vybavení mateřských škol. Připravíme návrhy a zajistíme výrobu nábytku dle Vašich požadavků. Realizujeme zakázky především v regionu Zlínský kraj. Internetový obchod Interiergroup.cz ...

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -nábytek: -kancelářský -kuchyně, kuchyňský nábytek -dětské pokoje -obývací stěny Materiály: -lamino -dýhovaný dřevotříska (dub, buk, imitace ušlechtilých hornin) -masiv (buk, dub) Realizace: -interiéry -vybavení obchodů.

Návrhy na PC, zakázková výroba, prodej, doprava, montáž: -kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní -interiérový nábytek, nábytku: -obývací stěny, ložnice, dětské pokoje -vestavené skříně -kancelářský nábytek.

Zkrášlíme Váš interiér! Naše firma nabízí veškeré podlahářské služby, montujeme a dodáváme kuchyně, vestavěné skříně a různé interiérové vybavení. Náš zkušený architekt vše navrhne dle Vašeho přání a naši odborníci vše namontují v domluveném termínu. Prodej, montáž: Podlahy, podlahářské práce: - PVC - Novilon, MPDF systém, Flotex, plovoucí, ...

Řemeslo, práce: -truhlářské, truhlářství. Zakázková výroba, eshop nábytek z masivu: -ložnice, obývací stěny, stoly, stolky -skříně, skříňky, knihovny, příborníky -sedací soupravy -doplňky: -kryty na radiátory -zrcadla, závěsné hodiny.

Truhlářství Radek Fojtík Truhlářská výroba, truhlářství: -okna, dveře -interiérový nábytek: -dvěře, postele, kuchyňské linky, poličky -zahradní nábytek pro exteriery: -lavice, stoly, pergoly -ploty. Materiály: -masiv, lamino desky, dýha.

Truhlářství. Výroba, montáže: - nábytek na míru z lamina a umělého kamene- kuchyně, obývací pokoje, dětské pokoje, vestavné skříně, koupelny, předsíně. 3D návrhy, vizualizace. Cenové kalkulace.

Práce: -zakázková výroba truhlářská -kuchyňské linky.

Truhlářství Trtek z obce Suchá Loz se zabývá především návrhy nábytku v 3D a následná výroba nábytku je nejčastěji na míru, dodáváme i atypický nábytek. Jedná se o nábytek z lamina - především kuchyňské linky, dětské pokoje, obývací stěny a ložnice. Naše truhlářská firma zajistí zaměření, realizaci, dodávky včetně montáže - zakázky přijímáme ...

Hlavní činností společnosti D&M Designe je zakázková výroba a montáže bytového nábytku z dýhy a z lamina. Vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, obývací pokoje, vybavení dětského pokoje, pracovny či koupelny. Vyrobíme i schody, zábradlí, dveře, knihovny, kancelářský nábytek nebo vybavení obchodu či restaurace. Máme zkušenosti i s ...

Zakázková výroba a montáže nábytku - kuchyně, vestavěné skříně, pracovny, kanceláře, dětské a obývací pokoje, šatny a předsíně z laminovaných a fóliovaných materiálů.

Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyně včetně zaměření a návrhu -příslušenství pro kuchyně -kancelářský nábytek -skříně, postele.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyně -obývací pokoje -ložnice -koupelny -schodiště -vestavěné skříně -dveře.

Truhlářství, výroba nábytku: - interiérový a kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice - obývací pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kanceláře - hotely - kuchyňské linky.

Výroba: -stavebně truhlářská -stolařská. Výroba, montáž, prodej: -nábytek: -atypický -kuchyně -obývací stěny -kancelářský -dětský -stoly -selský mábytek z masivu -stavební stolařství: -schody, okna (atypická), dveře, zárubně.