NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Prodej: -kancelářský nábytek -kancelářské židle -interiérové žaluzie -podlahové krytiny -návrhy a vizualizace. Realizace po celé ČR.

Truhlářská výroba: -nábytek -kancelářský nábytek -školní nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -včetně montáže a zaměření -zakázková výroba nábytku -projekty na PC.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - kancelářský nábytek - nábytek pro školy a školky - kuchyňské linky, návrh, montáž - kompletní realizace kancelářských i bytových interiérů

Zakázková výroba z masivu. Zakázková výroba nábytku, schodišť, dveří, pergol a zahradního nábytku.

Truhlářská výroba: -dřevěné schody a zábradlí -kuchyňské linky -vestavěné skříně -venkovní a vnitřní dveře, vrata -velkovýroba malých soustružených součástek ze dřeva. Prodej: -uměle a přírodně vysušené řezivo.

Služby: -úprava interiérů -kuchyně -kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů -renovace kuchyňských linek -výměna pracovních desek, dvířek, dřezů -obložení -koupelna -modernizace koupelen a WC -obložení bytového jádra, nástřik -vyzdění nového jádra -vestavěné skříně na míru -garážová vrata, markýzy -podlahové ...

Výroba, prodej: -nábytek -ložnice -postele -skříně -obývací stěny -jídelny -sedací soupravy -nábytek z masivu.

Velkoobchod, prodej: - koupelnový nábytek - návrhy koupelnových interiérů.

Prodej nábytku: -sedací soupravy -pohovky, křesla, taburetky -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -jídelny -kuchyně -předsíňové stěny.

Služby: -stěhování tuzemské -doprava, přeprava všeho druhu -stěhování bytů, kanceláří, provozoven -stěhování pián, trezorů a těžkých břemen -vyklízení objektů, likvidace, úklid -zapůjčení přepravek -pojištění nákladu -trvale příznivé ceny -smluvní ceny, spolehlivost, kvalita -zednické práce -rekonstrukce bytových ...

Naší hlavní činností je totální i částečná rekonstrukce dřevostaveb z 60. - 80. let (okál, cetrisové domy, finské domy, chaty) Truhlářské práce: výroba a montáž kuchyňských linek včetně návrhů, výroba a montáž vestavěných skříní na míru, výroba a montáž schodů nebo jejich rekonstrukce, výroba nábytku z laminátů, dřeva atd..

Maloobchod, prodej: -rattanový nábytek -teakový nábytek -bytové doplňky.

Dovoz a prodej moderního italského nábytku pro restaurace, kavárny, kanceláře a byty -jídelní židle -barové židle -kancelářské židle a křesla -sedací soupravy -stoly, stolové podnože a desky -venkovní a zahradní nábytek -svítící nábytek. Služby: -návrh a realizace interiéru -doprava a montáž nábytku.

Zakázkové truhlářství, výrobky ze dřeva na míru. Nábytek, vrata, dveře, podlahy, zkrátka vše co si budete přát od kvalitního truhlářství za velice příznivé ceny s vysokou kvalitou odvedené práce.

Výroba, prodej: -zakázková výroba -postele -rošty.

Prodej nábytku, bytových doplňků, výroba na zakázku, doprava po celé ČR, montáž, vybavení bytů, ubytoven, hotelů, kanceláří a pracoven: -zdravé bydlení -nábytek pro zdravé sezení a ležení, matrace -čalouněný nábytek -obývací stěny -ložnice -masiv, ratan, rustikal.

Dřevovýroba: -zakázkové truhlářství -přírodní materiály -masiv BUK, DUB -předsíňové stěny -zahradní a dětský nábytek -lavice -vybavení interiéru budov. Kovovýroba: -zemědělská technika -brány, kultivátory -bránové stroje -lisování 5-250t -svařování v ochranné atmosféře -přípravky. Služby: -pořez dřeva, ...

Truhlářství. Práce: -truhlářské -restaurátorské -repliky historických stavebních prvků -výroba nábytku na zakázku-masiv.

Elektroinstalační práce: Dodávka a montáž: -kuchyně. Zateplovací práce. Zemní a výkopové práce. Obkladačské práce. Kompletní stavební činnost: -výstavba RD. Zednické práce. Vodoinstalační práce.

E - shop -potřeby pro truhláře. Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -nábytek (dětské pokoje, předsíňové stěny, ložnice, ...) -posuvné dveře -okna a dveře -schodiště -zábradlí.

Práce: - truhlářství - nábytek - bytové doplňky. Služby: - soustružení dřeva.

Zakázková výroba interiérů, truhlářských výrobků a interiérových doplňků.

Služby: -výstavba, rekonstrukce koupelny -realizace kuchyně. Prodej: -bytové zařízení a doplňky -dveře, rolety a žaluzie -podlahové krytiny. Výroba: -nábytek na míru -vestavěné skříně -dětské pokoje -jídelní kouty -pracovny.

Prodej: -postele a matrace pro zdravý spánek -vlněné přikrývky z ovčí vlny.