NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Prodej, maloobchod, e-shop: -sedací soupravy -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -matrace -skříně, police -kuchyně -stoly -předsíňové stěny

Prodej, maloobchod, e-shop: -sedací soupravy -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -matrace -skříně, police -kuchyně -stoly -předsíňové stěny

Stolařství: -výroba nábytku na zakázku.

Truhlářství, výroba: - nábytek - skříně - okna, dveře

Prodej a velkosériová výroba nábytku: - kancelářský, koupelnový, předsíňový nábytek - obývací pokoje.

Řemesla, služby, výroba - truhlářské práce Výroba - vestavěné skříně - okna - dveře - schody

Truhlářské práce - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - zahradní domky - pergoly. Zakázková výroba - nábytek - ložnice - vestavěné skříně - dětské pokoje - zahradní nábytek - posuvné dveře - koupelny.

Velkoobchod, maloobchod: -židle, stoly, křesla, věšáky. Velký výběr čalounických látek. Zásilková služba.

Truhlářství Nádvorník Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně, obývací stěny, nábytek do pokojů, ložnice, kanceláře. Výroba z masivu, laminovaných či dýhovaných desek, biodesek.

Prodej: - učebnice, učební pomůcky. Zpracování mezd a vedení personální agendy, zpracování účetnictví pro školské organizace. Vzdělávání pedagogických pracovníků. Soutěže a olympiády. Výroba nábytku pro učebny a kanceláře. Ubytovací a hotelové služby. Vzdělávací zájezdy tuzemské i zahraniční.

Nabízíme vám koupelny za internetové ceny s možností vyzvednutí přímo v Šumperku, kde máme náš sklad, tým a také výdejní místo. Jsme firma s lokálním zázemím a zkušenostmi s prodejem a návrhem koupelen již od roku 2011.

Výroba, prodej: - stylový nábytek, zakázkové kuchyně na míru, postele, skříně, euro okna, dveře všech provedení. Dvacet let tradice v luxusních interiérech na míru.

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek: -sedací soupravy -postele, pohovky -židle, stoly -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -matrace, rošty -kancelářský nábytek -bytové doplňky. Kuchyňské studio.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně

Služby: - výroba kuchyní a nábytku na míru - rekonstrukce koupelen - malířstvím, natěračstvím

Výroba nábytku, stolařství. Komplexní dodávky interiérů: - studentské ubytovny - hotely - domovy důchodců - administrativní budovy.

Návrh, výroba, prodej, montáž: -kuchyně, kuchyňské linky. Prodej: -kuchyňské elektrospotřebiče AEG, Ardo, Asko, Calex, Electrolux, Zanussi.

Maloobchodní prodejna: - masivní a kovové postele - lamelové rošty - matrace - lůžkoviny i povlečení - speciální matrace pro dlouhodobě ležící pacienty - rehabilitační pomůcky, vozíky, lůžkoviny, vyšetřovací lehátka.

Truhlář: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - ordinace, kanceláře - pokoje - schody - interiérové a vstupní dveře - zábradlí - postele a čalounění - plasty, pracovní desky, umělý kámen - altány, pergoly.

Výroba nábytku na zakázku. Bytové studio, studio zdravého spaní Grafické návrhy kuchyní, interiérů, nábytku a kanceláří Expozice Olomouc: -GLOBUS, Pražská 248/39 tel.:585758007, 777743589 globus@nabytek-holinka.cz Po-Ne 10.00 - 19.00h

Prodej: - nábytek - koberce, lino - čalounické práce - nábytek 2. jakosti ze zemí EU - kuchyně.

Prodej, montáž, servis: - žaluzie horizontální a vertikální - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné. Zakázková výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně - dveří, schodišť, nábytku. Provozovna: Komárov.

Výroba, oprava: - čalouněný nábytek - restaurování a opravy starožitného nábytku.

Stanislav Derych - Truhlářství a Podlahářství je firma orientovaná na potřeby zákazníků ze soukromé i státní sféry. Zaměřujeme se především na kvalitní produkty s vysokou přidanou hodnotou, vyrobené poctivou řemeslnou prací. Naší specialitou jsou repliky historických oken a dveří, zpracované podle původních technologií a z kvalitních materiálů. ...