NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Čalounictví: -sedací soupravy -starožitnosti -dveře -vestavěné skříně -nábytek na zakázku dle vlastního plánu -autočalounictví. Kompletní opravy hotelů a restaurací. Výroba: -polokřesla -židle.

Interiérové a exteriérové studie, projekty a kalkulace. Prostorové vizualizace objektů. Dodávky vnitřního vybavení objektů, včetně výroby a montáží: -kancelářské vybavení -vybavení šaten a jídelen -pracovní židle i k výrobním pásum -vybavení škol -nábytek pro penziony a nemocnice -kuchyně -bytové vybavení -vybavení ...

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -stoly pro PC -komody.

Truhlářství. Zakázková výroba z masivního dřeva: -okna -dveře -nábytek -schody.

Umělecké truhlářství: -okna, dveře, schodiště -nábytek -repliky, repase.

Prodej: -nábytek bytový -nábytek kancelářský. Zajištění odvozu+montáže. Vybavení interiérů. Kuchyňské studio: -zpracování zdarma na PC -montáž v ceně -dodávka včetně dřezů a elektrospotřebičů.

Maloobchod a velkoobchod: -obklady -dlažba. Prodej: -sanitární technika -vodovodní baterie -lepidla na obklady -izolace. Obkladačské práce. Prodej: -obkladačské nářadí -koupelnový nábytek -lištový program.

Prodej nábytku: -kuchyňský nábytek -sedací soupravy -ložnice. Poradenství.

Truhlářství. Výroba: -bytový nábytek a kuchyně z lamina a masivu -zakázková výroba z masivu.

Truhlářství a soustružnictví: -výroba kuchyní na míru -výroba dveří -výroba zakázkového nábytku -zařízení interiérů, prodejen a restaurací -prodej kování a truhlářských potřeb -ostření okružních pil a nožů do hoblovky.

Kuchyňský nábytek. Výroba, prodej: -kuchyňské linky na míru.

Tesařské a truhlářské práce. Výroba kuchyní.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář Výroba -palety -přepravní bedny -nábytek

Maloobchod, prodej: -nábytek -skříňový a čalouněný nábytek -sedací soupravy -židle -rohové lavice -kancelářský nábytek -kuchyňské linky včetně montáže -ložnice -bytové doplňky -koberce, lina -kuchyně na míru -doprava.

Výroba nábytku na zakázku. Prodej a pokládka plovoucích podlah a obkladů stěn. Prodej nástrojů na obrábění dřeva.

Bazar: -pneu -nábytek -použitá elektronika -spotřebiče. domácí potřeby nádobí hračky textil sportovní potřeby Josef Sobota - IRA Provoz bazaru s použitým i novým sortimentem.

Žaluzie, rolety, shrnovací dveře, sítě proti hmyzu, těsnění oken a dveří, montáž a servis, prodej ratanového nábytku, keramiky a bytových doplňků, dekorací

Prodej, dovoz, montáž: -veškerý sortiment nábytku -sedací soupravy -dětský nábytek -ložnice -kožené sedací soupravy -bytové doplňky -obývací stěny -stoly, židle -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -skříně -válendy -splátkový prodej.

Truhlářství: -na zakázku z masivního dřeva veškerý nábytek -dveře -schody -nábytek z lamina a dýhovaného materiálu (kuchyně, kanceláře).

Autorizovaný prodejce firmy HANÁK nábytek. Výroba a prodej: -značkové české kuchyně -nejrosáhlejší kuchyňský program -vestavné spotřebiče -grafické návrhy -interiéry na klíč -poradenská služba.

Prodej moderního nábytku a bytových doplňků. Nabízíme designový nábytek, sedací soupravy, křesla, originální koberce, elegantní svítidla, stolní lampy, robotické vysavače CleanMate, antibakteriální vysavače Raycop, automatické bezdotykové koše, květinové obaly a další vybavení které dodá styl Vašemu domovu. NEJLEPŠÍ CENY NA TRHU!

Prodejna dřevěného materiálu. Výroba nábytku na zakázku. Truhlářství.

Výroba: -dřevěná okna, eurookna-profil 68 z lepeného třívrstvého hranolu s izolačním dvojsklem s celoobvodovým kováním zn.MACO -vnitřní a vchodové dveře z masivu. Zaměření výrobku na stavbě a montáž. Zajištění dopravy. Množstevní slevy.

Výroba, dovoz, montáž nábytku: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -vestavné skříně.