NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

TECH-VOLT, s.r.o. - kompletní výroba interiérového nábytku
Společnost TECH-VOLT Břest se zabývá stolářskou výrobou, dodává nábytek na míru z lamina a interiérové doplňky. Máme vlastní nářezové centrum. Vyrobíme pro Vás kuchyňské linky, vybavení do dětského, obývacího pokoje, ložnice, koupelny, vestavěné skříně, dveře, stoly a další nábytek ze dřeva. Při výrobě používáme materiál a kování od renomovaných ...
TECH-VOLT, s.r.o. - kompletní výroba interiérového nábytku
Naše firma se sídlem v Praze Hloubětíně se zabývá truhlářskou výrobu a tesařstvím, výrobou dřevěných fasád, schodišť, dřevěných fasád dalších výrobků za dřeva. Další činnost naší firmy je výroba nábytku a dřevěných výrobků a doplňků.

Truhlářské práce na zakázku: - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - schody - ložnice - pergoly.

Výroba nábytku pro rodinné domy, byty, restaurace, hotely i kanceláře, včetně jeho restaurování a povrchové úpravy dřevostaveb

Maloobchod: -židle, křesla, stoly -dětský nábytek -stojanové věšáky.

Prodejna nábytku: -židle -židlová křesla -jídelní stoly -čalouněná křesla -stojanové věšáky -dětský nábytek.

Prodejna nábytku: -židle -židlová křesla -jídelní stoly -čalouněná křesla -stojanové věšáky -dětský nábytek.

Návrh a realizace interiéru pro jednotlivé kanceláře nebo ucelené provozy administrativních budov, bank, pojišťoven, hotelů, reprezentačních prostorů, prodejen apod. Dodávka kancelářského nábytku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e - shop: - obklady a dlažby do koupelen a kuchyně - koupelnové vybavení - koupelnový nábytek - baterie, sprchové kouty, vany - sanita

Internetový obchod - retro koupelnový nábytek Pronájem - rekreační objekt - chalupa v Jižních Čechách

Bazar - nábytek stoly, židle, křesla

Výroba, e-shop: - rostoucí židle Jitro - židle pro nejmenší - stoly

Výroba především šatních skříní jak vestavěných, tak klasických. Dalšími produkty jsou kuchyňské linky, obývací stěny, botníkové sestavy, knihovny, postele, psací stoly a další nábytkové variace.

Zakázková výroba dřevěného, ratanového a čalouněného nábytku, výroba kuchyní.

Zabývá výrobou nábytku na míru jako například kuchyně, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, dětské pokoje, ale i drobný nábytek dle přání zákazníka. Poskytujeme veškeré služby od zaměření, návrhu, dopravy až po samotnou montáž. Působíme v Praze a Středočeském kraji. Nábytek na míru, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský ...

Kancelářský nábytek, zařizování interiérů kanceláří. Více než 10 řad kancelářského nábytku s možností okamžité dodávky.

Provozujeme internetový obchod s designovým nábytkem a doplňky. Snažíme se vdechnout nový život krásným věcem. Nábytek nejčastěji prodáváme v takovém stavu, v jakém se nám jej podařilo získat. Jeví-li se to jako účelné, pokoušíme se o renovaci.

Naše společnost se zabývá prodejem a distribucí kvalitního sektorového nábytku. Základ činnosti je velkoobchodní prodej a distribuce přes obchodní partnery, ale jsme aktivní i v maloobchodním prodeji.

Navrhujeme, projektujeme a realizujeme kuchyňské linky, vestavěné skříně, šatny, pracovny, obývací sestavy, knihovny, kanceláře a veškerý nábytek na míru.

Prodej luxusních vysokých čalouněních postelí Hypnos, lůžkoviny Brinkhaus, hedvábné lůžkoviny Gingerlily, Winterhome, bavlné povlečení Quagliotty, nábytek do ložnici, obýváku a jídelny. Na své si přijdou milovníci stylu art deco, vintage, industry, ale i rustikálního nábytku a stylu provance.

Vyhledávač zboží do bytu, domu či zahradu. Návštěvníkovi nabízí možnost vyhledávat zboží z více e-shopů najednou.

Nabízíme realizaci kompletní rekonstrukce bytu na klíč a renostrukce bytového jádra v Praze a okolí. Dále provádíme renovace a broušení parket, výroba kuchyňských linek, vestavěných skříní a dalšího nábytku na míru, 3D vizualizace interiérů a veškeré další činnosti související s rekonstrukcí bytu a bytových jader v regionu Praha – bourací a ...

Provozujeme autorizovaná koupelnová studia specializovaná na luxusní koupelny. Prodáváme kompletní sortiment značky PORCELANOSA Grupo. K dispozici je veškeré vybavení pro koupelny: dlažby, obklady, sanitární keramika, vodovodní baterie, vany, vířivky, sauny, sprchové kouty, koupelnový nábytek.