NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Firma Nový Design Porte byla založena v roce 1996 z iniciativy velmi zkušených lidí z oboru výroby nábytku, která se později zaměřila více na výrobu dveří. Náš vysoce specializovaný a profesionální tým se specializuje na výrobu interiérových dveří a doplňkového nábytku nejvyšší kvality, který je určen pro klienty s vytříbeným vkusem.

Truhlářské práce. Výroba -kuchyně

Truhlářské práce. Výroba -kuchyňský nábytek -ložnice -skříně -okna a dveře -schodiště -zábradlí

Práce: -truhlářství -kovoobrábění Výroba: -dveře -okna -kuchyňské linky -schodiště -zahradní nábytek

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky. -kancelářský nábytek. -vestavěné skříně.

Prodej: - nábytek - postele - sedací soupravy - obývací stěny - skříně - kancelářský nábytek

Truhlářství, výroba: - kancelářský nábytek - schody - kuchyňské linky - vestavěné skříně

Kika Nábytek nabízí prodej nábytku a bytové doplňky.

Maloobchod a velkoobchod: - nábytek-bytový, sedací soupravy české výroby, kancelářský, školní, ratanový - bytové doplňky-konzole, vestavěné skříně na míru - zdravotní matrace na míru. Zajištění atypického nábytku z laminace. Splátkový prodej. Vybavení kanceláří.

Velkoobchod a maloobchod: -nábytek -sedací nábytek -stoly -komody -kuchyně -ložnice -obývací stěny -skříně -zahradní nábytek

Truhlářské práce Výroba: -nábytek na míru -kuchyňské linky

Truhlářské práce. Výroba: -skříně -stoly -zahradní nábytek -vybavení interiérů restaurací, prodejen

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -laboratorní nábytek -vestavěné skříně

Prodej a e-shop bytových doplňků a nábytku. Vybavení kanceláří. V našem katalogu nabízíme: - dětský a kancelářský nábytek - jídelní sety - postele, rošty a matrace - křesla a pohovky - stoly a stojany na květiny - konferenční stoly, židle a křesílka - skříně, věšáky a poličky - zahradní nábytek - zdravotní doplňky a drobnosti ...

Prodej nábytku - kuchyně - skříně - ložnice, matrace - sedací soupravy

Interiérové studio. Výroba kuchyně a nábytek na míru. Výroba a montáž na míru. Montujeme spotřebiče značek: - LIEBHERR - KARMA - FAGOR - ZANUSSI - SIEMENS - KUPERBUSCH - TEKA - AEG - MIELE - BOSCH i další, dle potřeby zákazníka. Na přání vyrobíme návrhy interiéru v několika stupních prostorového zobrazení.

E-shop, internetový prodej - židle jídelní, restaurační - křesla kancelářská

Kompletní vybavení koupelen, obklady, dlažby.

Truhlářství. Výroba: -nábytek.

Největší český prodejce nábytku značky FORTE. E-shop www.nabytek-forte.cz vznikl na základě více jak patnáctiletých zkušeností s maloobchodním i velkoobchodním prodejem bytového a kancelářského nábytku a doplňků. Sortiment: - dětské pokoje - kancelářský nábytek - kuchyně - ložnice - obývací pokoje - pracovny - předsíně - sedací ...

Prodej nábytku (školní, kancelářský, předškolní a sociální). Prodej, montáž: - žaluzie, rolety - podlahy - garáže, vjezdové brány.

Práce: -truhlářské. Zakázková výroba nábytku.

Návrhy, realizace: -bytové i kancelářské interiéry na klíč Dodávka, prodej, maloobchod: -dřevěné a dřevoplastové terasové, fasádní a plotové systémy -Homapal a výrobky z něj -nábytkek značek Uffix, Roberti, Santarossa, Armony, Salcon, Siloma, Antares, Pescarollo.

Práce: -truhlářské -tesařské Výroba: -okna -dveře -pergoly -krovy -nábytek -ložnice -skříně -lavice -stoly