NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Prodej: - kuchyně - vestavěné skříně - kuchyňské spotřebiče.

Výroba: - žebřiny a herní zařízení pro děti - nábytek a vybavení ze dřeva a lamina.

Provádíme: - zakázková výroba atypických interiérů a interiérových doplňků.

Realizace interiérů a exteriérů. Prodej: - žaluzie - plovoucí podlahy - vestavěné skříně - předokenní rolety a vrata - textilní rolety a markýzy - záclonové vodiče a garnýže - shrnovací lamelové dveře - prosklené lodžie - okenní a dveřní sítě proti hmyzu.

Výroba a prodej nábytku.

Prodej: - nábytek - bytové doplňky.

Služby: - montáž, demontáž nábytku.

Výroba. - vestavěné skříně - nábytek na míru.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -voda, topení, plyn. Sanita: -sanitární keramika -vany kovové, akrylátové -masážní systémy a panely -sprchové kouty -koupelnový nábytek, doplňky -vodovodní baterie -senzorové splachovače -sanitární čerpadla -tlakové spínače -podomítkové a povrchové nádržky -nerezový program ...

Prodej a opravy: - čalouněný nábytek.

Prodej: - kompletní sortiment nábytku. Výroba a montáž kuchyňských linek.

Výroba, prodej: - vestavěné skříně - kuchyně - nábytek na míru.

Truhlářství: -kuchyně -kuchyňské linky včetně doplňků -EURO okna -špaletová okna -dveře interiérové a vchodové -schody -nábytek -podhledy -půdní vestavby -zahradní chatky -pergoly a další -výrobky z masivu dřeva -repase oken a dveří.

Výroba: - regály - úložné systémy.