NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Navrhujeme, vyrábíme a montujeme kuchyňské linky, nábytkové sestavy, vestavěné skříně, atypický nábytek, vybavení obchodů a firem. Moderní kuchyně v lesklém provedení. Realizujeme dřevěné samonosné schodiště a schody.

3D návrhy a realizace interiérů (dětské a studentské pokoje, ložnice, kuchyně, obývací pokoje...), prodej nábytku a bytových doplňků (sedací soupravy a křesla, jídelní stoly a židle, konferenční stolky, kancelářský nábytek, obývací stěny, šatní skříně, koberce, bytový textil, matrace, rošty, zrcadla, stolní a stojací lampy, stropní svítidla, ...

Výroba a dovoz zahradního a interiérového teakového nábytku a nábytku z umělého ratanu tzv. wickeru. Dále zákazníkům nabízíme exkluzivní výrobu interiérového teakového nábytku na objednávku a zabýváme se také kompletním nábytkovým vybavením: - restaurací - hotelů - lázní apod. Námi dovážený teakový nábytek je vyráběný v Indonésii a ...

Truhlářství, výroba: - letní kuchyně - pergoly

Výroba nábytku převážně z masivu a dýhy. Provádíme zpracování: - masivu - dýhy - ohýbání - tvarování - sklo - čalounění - nerez.

Dodávka, montáž: - vestavěné skříně, regály - žaluzie.

Prodej - řeziva Tesařství Truhlářství Výroba - kuchyně - nábytek - vestavěné skříně.

Expresní výroba: - sedacích souprav přesně na míru. Prodej: - sedací soupravy z vlastní modelové řady. Výroba na přání včetně atypických rozměrů. Široká škála potahových látek a látek s aquaclean úpravou.

DIVIZE INTERIÉRŮ, EXTERIÉRŮ nabízí klientům širokou škálu služeb v oblasti interiérů i exteriérů.

Truhlářské práce Zakázková výroba - nábytek - okna - dveře

Výroba, dodávky, montáž: - kuchyňské sestavy na klíč - elektrospotřebiče - sedačky, obýváky, vest.skříně. Prodej domácích spotřebičů značek: - Miele - SIEMENS - BOSCH - ARDO - AEG - Electrolux - ZANUSSI - Gorenje - ARISTON - FAGOR - Whirlpool - Baumatic.

Prodej vybavení interiérů. Nábytek: - kancelářský - bytový - školní - zdravotnický - kuchyňský - postele.

Vyrábíme moderní atypický nábytek z masivu, dýhy a lamina. Návrh – Výroba – Montáž. Jsme zakázková výroba. Vyrábíme kuchyně, obývací pokoje, jídelny, ložnice, šatny, pracovny, předsíně, knihovny, vestavěné skříně, postele, prodejny, kanceláře

Navrhujeme, vyrábíme a montujeme kuchyňské linky, nábytkové sestavy, vestavěné skříně (lamino, masiv, dýhované desky), atypický nábytek, vybavení obchodů a firem. Moderní kuchyně v lesklém provedení. Realizujeme dřevěné samonosné schodiště a schody.

V nabídce naší firmy jsou veškeré služby v oblasti bytových interiérů, počínaje PC projektem, zaměřením, zpracováním dokumentace, výrobou a montáží konče. Spolupracujeme s několika studii, kterým dodáváme kuchyňské linky, upravujeme atypické prvky a zajišťujeme montáže.

Výroba kuchyňských linek, opravy a výměna jejich částí. Výroba, montáž: - kuchyně - nábytek.

Zakázková výroba a montáž nábytku pro soukromé a komerční interiéry. Kuchyňské linky, pracovní a jídelní stoly, obývací pokoje, pracovny, ložnice, šatny a skříně, interiérové dveře a obložení, kancelářský nábytek. Dýhování.

Návrh, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Truhlářství, výroba: - dveře - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - pergoly Tesařské práce.

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavné skříně - schodiště - dveře

Navrhujeme a vyrábíme nábytek na míru, vestavěné skříně, kuchyně, dětský i kancelářský nábytek, plovoucí podlahy, žaluzie. Provádíme i drobnější zakázky.

E-shop: - zahradní technika, nářadí, nábytek - bazény - krby, kamna - bytové doplňky - žebříky - sportovní potřeby - nábytek - domácí spotřebiče - autodoplňky - motopříslušenství

Výroba - speciální nábytek pro zdravotnictví - speciální nábytek pro kosmetické a pedikérské salony - speciální nábytek pro školy a odborná učiliště - zdravotnická technika - zdravotnické potřeby.

E-shop: - autosedačky - postýlky - dětské a studentské židle - stoly - nosítka - kočárky - hračky