NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Truhlářství. - zakázková výroba nábytku - stavba pergol Podlahářství.

Truhlářství Soral vyrábí a prodává nábytek na míru, kuchyňský nábytek. Kuchyňské studio. Kuchyně na míru včetně návrhu, realizace a montáže vestavných spotřebičů.

Výroba, prodej - kuchyňský nábytek Prodej - vestavné spotřebiče - dřezy - nábytkové kování - drátěný program

Truhlářství. Výroba: -nábytek na míru. -dřevěné dveře. -alpské balkóny.

Prodej: - podlahové materiály - nábytek - matrace. Podlahářské služby.

Zateplení budov, inženýrská činnost, zednické práce, výroba nábytku na zakázku, úprava pitné vody.

Prodej - holandský nábytek - odvoz nábytku firemním vozem Dovoz - holandský nábytek

Výroba(lamino): - kuchyňské linky včetně vestavěných spotřebičů všech značek - dřezy a drátěný program pro kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - dětské pokojíky - kancelářský nábytek, ale i vybavení různých provozoven. Z masivního dřeva: - EURO okna - vchodové a vnitřní dveře včetně obložek - vrata, ploty, ...

Výroba - zahradní domky - truhlářstvívýroba - vestavěné skříně - postele - dětské pokoje - kuchyňské linky - schodiště - obložky oken a dveří - zárubně - kancelářský nábytek Pokládka - koberce - plovoucí podlahy

Zakázková výroba kuchyňských linek včetně 3D návrhů a zaměření v místě montáže. Prodej italských kuchyní značky Lube Over a kuchyňských spotřebičů.

Výroba, montáž: - nábytek - kuchyňské linky.

Montáž: - jakéhokoliv nábytku v Karlových Varech a okolí.

Výroba kuchyňských linek na zakázku z lamina a z masivu. Stavební práce. Truhlářství: - prodej truhlářských potřeb. Výroba atypického nábytku. Truhlářská výroba z masivu. Prodej sušeného řeziva. Vestavěné skříně. Kancelářský nábytek.

Výroba a montáž vnitřních dělicích příček, skříní, lavic a šatních boxů do sociálních prostor staveb.

Truhlářství-Netolický, výroba: - eurookna,eurodveře,vchodové dveře - výrobky ze dřeva pro památkově chráněné objekty - zakázková truhlářská výroba z masivu - nábytek - kuchyňské linky - dětské kolébky - zařízení i obklady prodejen, - kulatá kruhová schodiště.

-Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Pronájem a půjčování věcí movitých Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických ...

Koupelnové studio. Prodej, e-shop: -sanitární keramika. -obklady, dlažba. -vany, vanové zástěny. -koupelnový nábytek. -vybavení koupelen. Práce: -rekonstrukce koupelen. -modernizace bytového jádra.