NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -sedací nábytek -skříně

Maloobchod, prodej: -nábytek -ložnice -postele a noční stolky -obývací stěny -nábytkové systémy -dětské a studentské stěny -sedací soupravy -rohové lavice a sestavy -jídelní stoly -borovicový a dubový nábytek (masiv) -konferenční stolky -židle -předsíňové stěny a botníky -skříně, komody a regály -pohovky

Zakázková výroba nábytku na CNC strojích.

Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek.

Truhlářské práce Renovace - kuchyňské linky - nábytek Výroba - okna - dveře Venkovní a vnitřní obložení

Naše výroba kuchyní nabízí zakázkové kuchyňské linky i sektorový nábytek. Máme bohaté zkušenosti s rekonstrukcemi koupelen, bytových interiérů a stavebními úpravami v domech i panelákových bytech.

Truhlářstvívýroba - nábytek - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - skříně - kancelářský nábytek Renovace - nábytek - olepování ABS hranou - hoblování - protahování - i zakázková - dětské pokoje - ložnice - skříně

Výroba - dřevěná vrata Truhlářské práce - kuchyně - nábytek, bytové doplňky (skříně, police, ...) - dřevěné dveře, okna - schodiště

Výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek - skříně - dětské pokoje

Naše společnost se zabývá prodejem stavebního materiálu, dlažeb, obkladů a koupelnového vybavení. Také zabýváme rekonstrukcí a přestavbou bytových jader, bytů a koupelen.

Bytové studio HANÁK Kuchyňské studio HANÁK

Velkoobchod, maloobchod: - kompletní vybavení koupelen - dlažby a obklady.

Dodávky a výměna oken a dveří včetně zednických prací. Rekontrukce interiérů. Výroba a montáž vestavěných skříní. Podlahářské práce: - pokládky podlahových krytin. Prodej: - infrasauny.

Velkoobchod: - nábytek z masivní borovice vhodný pro vybavení chat, hotelů, penzionů, dětských a studentských pokojů atd.

Výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky, vestavěné skříně - altány, pergoly.

Prodej: - nábytek do bytů, kanceláří a restaurací.

Výroba,prodej: -zahradní nábytek kovový,betonový,dřevěný,litinový -stolovací soupravy pro restaurace -odpadkové koše ocelové,plechové,litinové,umělohmotné -stromové mříže kulaté,čtvercové -stojany na kola -parkové lavičky litinové,kovové,betonové. Další stránky www: -www.edb.cz/kovokat.

Prodej - bižuterie Prodej - proutěné zboží Prodej - dekorační a drobné dárky

Prodej - nábytek - ložnice - postele a noční stolky - obývací stěny - nábytkové systémy - dětské a studentské stěny - sedací soupravy - rohové lavice a sestavy - jídelní stoly - borovicový a dubový nábytek (masiv).