NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Truhlářství. Výroba, prodej, e-shop: - postele z masivu - nábytek - stoly - komody. Prodej: - matrace.

Truhlářská dílna - ruční výroba nábytku, dekorací, bytových doplňků, vybavení pro interiér i exteriér. Vytváříme i kompletní řešení interiérů od návrhu až po realizaci. Provádíme mimo jiné gravírování, řezání a značení laserem. Vyrábíme nábytek, dekorace, vybavení barů a restaurací.

Výroba, prodej: -školní, výpočetní nábytek -klasické učebny -školní lavice pevné lavice výškově stavitelné -židle pevné židle výškově stavitelné, čalouněné, plastovým sedákem katedry -stoly pro učitele pojízdné skříně stoly -odborné učebny -počítačové učebny informační centra fyzikální učebny chemické učebny -skříně do učeben s barevnou ...

Revize elektrických zařízení a hromosvodů. Elektrorevize. Revize elektro, hromosvody. Opravy a prodej kancelářských židlí a křesel.

Výroba: - pohovky a sedací soupravy na zakázku - sériová i atypická výroba - čištění a opravy čalouněného nábytku

Maloobchod, prodej, e-shop: - sedací soupravy, pohovky, křesla, obývací stěny - systémový nábytek, rattan, jídelní stoly a židle - kancelářské židle a křesla, vestavné skříně dřevěné o kovové garnýže - zdravé spaní, matrace, rošty, lůžka, ložnice, skříně, masivní nábytek, dětské pokoje, postýlky. Obchodní dům ALEJ.

Kuchyňské studio. Návrh, montáž, doprava: -kuchyňské linky na míru.

Maloobchod, prodej: -sedací soupravy, pohovky, křesla, obývycí stěny -systemový nábytek, rattan, jídelní stoly a židle -kancelářské židle a křesla, vestavné skříně dřevěné o kovové garnyže. Nákupní středisko Sázavanka.

Práce, výroba zakázková: - dřevovýroba - truhlářství - vybavení obchodů - kusový nábytek - kancelářský nábytek - dřevěné obklady - kuchyně - ložnice - vybavení interiéru - počítačový nábytek.

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - ložnice - obývací, dětské pokoje.

Naše rodinná firma Miloš Máca s.r.o., která je na trhu téměř 20 let Vám na největší prodejní ploše nábytku v okrese Třebíč nabízí: - prodej kvalitního nábytku a bytových doplňků na ploše 1800 m2 - sedací soupravy v různých variantách provedení a potahových látkách - sektorový nábytek pro obývací a dětské pokoje, ložnice i předsíně - masivní ...

Zakázková výroba: -truhlářství -schodiště -kuchyně -vestavěné skříně, nábytek a další doplňky -realizace vybavení interiérů pro domácnosti, firmy a organizace.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek -stavební truhlářství - EURO okna, dveře (EUROOKNA) -zařízení interiérů, barů, prodejen, kanceláří, restaurací. Provozní doba: Po:6:00 - 16:30hod. Út-Čt:6:00 - 14:30hod. Pá:6:00 - 12:30hod.

Autorizovaná prodejna zn. Indeco. Výroba, montáže, konzultace, kalkulace, grafické návrhy: -vestavěné skříně, skříně na míru i zkosených s posuvnými dveřmi zn. Indeco -šatny, šatna jakýchkoliv rozměrů -konzultace, kalkulace návrhů a porovnání variant poskytujeme zdarma. Působnost v kraji Vysočina.

Výroba: -zakázkové truhlářství -výroba na míru -vnitřní, vchodové dveře -vrata -nábytek -další stavební a nábytkové výrobky do interiéru a exteriéru. Služby: -od návrhu až po finální montáž.

Práce: -truhlářské Výroba, montáž: -sektorové kuchyně, kuchyně na míru -vestavné elektrospotřebiče.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -certifikovaný prodejce kancelářského nábytku HOBIS, EXNER, LENZA -kancelářský a bytový nábytek -kancelářské a bytové židle. -kovový nábytek, plechové skříně a pořadače -stínící technika, garnyže, záclonové tyče Záruční i pozáruční servis, oprava kancelářských židlí. Montáže nábytku. Služby: -návrhy a ...

Letecká a pozemní přeprava balíků i palet, expresní či ekonomické doručení. Nonstop kurýr. Snižování nákladů a kooperace s kurýry DHL, UPS, TNT, Fedex. Logistika na míru. Export - import. Servis od A - Z. Kurýr s mnoha výhodami! Výroba a prodej patentované barové židle, barová židlička -vhodné také do barů, music clubů, moderních ...

Zakázkové truhlářství: - dveře a zárubně - skříně - postele - kuchyně - dětské pokoje

Výroba, prodej: - kuchyňské linky na zakázku, kuchyně: - masiv-kaštan, olše, třešeň, dub - fólie - lakované - koupelnový nábytek Prodej: - elektrospotřebiče AEG, Electrolux, Zanussi, Bosch, Siemens, Whirlpool, Fagor - kuchyňská technika, doplňky France, Blanco: - dřezy, vodovodní baterie: - nerez, umělý kámen - ...

Maloobchod, prodej nábytek: -sedací soupravy -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -kuchyně -kancelářský nábytek -bytové doplňky.

Fagus Předín je česká firma s dlouholetou tradicí ve výrobě kvalitního čalouněného nábytku - čalouněné sedací soupravy. Výrobní prostory a sídlo firmy se nachází na Vysočině, 15 km od Třebíče a 30km od Jihlavy. Nabízíme široký výběr kvalitního sedacího nabytku. Již od samého počátku se specializujeme na výrobu čalouněného nábytku v ...