NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Truhlářství. Výroba: -nábytek -bytové doplňky -okna, dveře -obložení do chat, chalup -vybavení obchodů, restaurací. Truhlářské práce dle přání.

Kuchyňské studio: -vybavení interiérů -nabídka sestav nábytku včetně vestavěných spotřebičů-výběr dle přání zákazníka, ale i podle katalogu. -návrh interiéru -dodávka nábytku i s montáží.

Vybavení koupelen. Prodej, montáž, poradenství: - vodoinstalační a topenářský materiál - koupelnový nábytek - masážní vany, boxy, sprchové kouty, vany - zrcadla - dřezy, seddátka... - obklady, dlažby - baterie, otopné žebříky, doplňky...

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku z masivu i lamina, atypická výroba, sériová výroba pro vybavení penzionů a ubytoven: - kuchyňské linky - dveře - schodiště - pokoje - postele - stylový nábytek - sektorový nábytek.

Prodej - nábytek - ložnice - sedací soupravy - obývací stěny - rustikální a dětský nábytek

Maloobchod, prodej: -nábytek -porcelán -keramika

Kuchyňské studio. -kuchyňské linky, kanceláře, obývací stěny, vestavěné skříně, dětské pokoje, -koupelnový nábytek, vybavení ordinací, kanceláří atd. -vestavné a volně stojící spotřebiče -nábytková dvířka fóliovaná a masiv dřezy, baterie a drtiče -pracovní desky -kování Blum a ostatní nábytkové kování -drátěný program.

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a ...

Nábytkové truhlářství. Výroba: -kvalitní nábytek z masivního dřeva smrk, olše, borovice, buk - postele, noční stolky, kuchyně, komody, stoly, skříně a veškerý bytový nábytek z masivu i lamina. Vhodné pro vybavení hotelů, penzionů, domácností. Prodej malo i velkoodběratelům.

Výroba typického i atypického nábytku ( postele, skříně, komody, stoly, kuchyně, vestavěné skříně, veškerý bytový nábytek atd - z masivního dřeva, lamina, dýhy a voštiny ). Výroba dle přání a požadavků zákazníka po celé ČR. Ceny přímo od výrobce, bez prodejního rabatu. Naše firma má tradici již od r.1928. Otevírací doba dle tel.domluvy ( kdykoliv ...