NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Výroba: -sedací souprava Böhm -čalouněný nábytek -postele. Sídlo: Ledeč nad Sázavou

Duchoň design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej sedaček, čalouněných postelí, nábytku a vybavení do ložnic.

Prodej - použitý nábytek z Holandska Prodej - holandský nábytek

D3F Interiér s.r.o. se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu kuchyní, vestavěných skříní, schodišť a dalšího interiérového nábytku.

TRUHLMARK s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou truhlářskou výrobu, výrobu kuchyní, vestavěných skříní a dalšího nábytku.

Truhlářství Zajíček s.r.o. se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu a montáž kuchyní a vestavěných skříní.

Prodejna nábytku: -válendy -dvoulůžka -rozkládací pohovky -sedačky.

Lukáš Hauzar se zaměřuje na prodej manželských postelí, válend, pohovek, sedacích souprav, křesel a konferenčních stolků.

Truhlářství Truhlářské práce, výroba: - dřevěný nábytek - zakázková výroba - truhlářské komponenty - včelařské vybavení.

BRYPA spol. s r.o. se zabývá činností v oblasti truhlářské výroby na zakázku. V rámci našich služeb se specializujeme především na výrobu kuchyní na míru, nábytku do bytů, kanceláří i restaurací. Současně nabízíme např. také výrobu schodišť, oken, dveří a nebo venkovního nábytku. Působíme nejen v okrese Jihlava, ale v případě požadavku také v ...

Pavel Hartman provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, kancelářského nábytku, vestavěných skříní a nábytku do ložnic a dětských pokojů.

Kuchyně IN s.r.o. provozuje kuchyňské a designové studio, postará se o návrh a realizaci kuchyní a zaměřuje se také na vestavěné skříně, nábytek do ložnic, dětských a obývacích pokojů a mnoho dalšího.

Truhlářství Körber s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivu pro jednotlivce i firmy. Vyrábí dveře, zárubně, postele, židle, stoly, zahradní nábytek a mnoho dalšího.

Miroslav Peichl se zaměřuje na výrobu nábytku, truhlářské a podlahářské práce.

Michal Landa se zaměřuje na truhlářské práce, výrobu kuchyňských linek a vestavěných skříní.

Prodej, maloobchod: -kuchyňské a interiérové studio - kuchyně(kuchyňské linky) a interiéry HANÁK -sedací soupravy -spotřebiče AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, BAUMATIC, BOSCH, SIEMENS, WHIRLPOOL, LIEBHERR, BEST, FABER, FAGOR, DE DITRICH -drtiče kuchyňského odpadu -dřezy FRANKE, BLANCO, SCHOCK, TEKA -baterie FRANKE, BLANCO, DAMIXA, LA ...

Prodej: - bytový nábytek sedací soupravy, sedačky, obývací pokoje - židle, křesla, stoly, barové židle, dětské židle - zajistíme výrobu přímo na zakázku.

Profesionální stěhování bytů, rodinných domů, firem, obchodů... Vyklízení sklepů, půd, garáží... Bazar se starším nábytkem v zachovalém stavu.

Zakázková výroba: - atypický nábytek - nábytek z masivu. Návrhy a poradenství. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - interiérový nábytek: - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice - dětské pokoje - kuchyně, kuchyňské linky, jídelní sety - stoly a židle - vybavení pracoven a kanceláří, kancelářských nábytek ...

Truhlářské práce, výroba - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek do bytů i kanceláří - interiéry -dětské pokoje -obývací stěny.

Kuchyňské & interiérové studio. Truhlářství, výroba - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - nábytek na míru.

Bohumír Nix se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku a vchodových dveří z masivu a prodává špaletová a euro okna a dveře.

Výroba, maloobchod, prodej: -čalouněný nábytek -sedací soupravy - rohová, klasická, rozkládací, sektorová -postele dvoulůžka - lamelová, pružinová, klasická -jednolůžka rozkládací, válendy.

Výroba: -atypický nábytek. Prodej, maloobchod: -kuchyně firmy SYKORA -nábytek JELÍNEK, CALIGARIS -čalouněný nábytek LINEAINIMBOTTITI. Zakázková výroba Corianu -umělý kámen s dokonalostí spojení a opracování. Dovoz a zpracování kompaktních materiálů KERROCK, STARON, CORIAN. Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče MIELE.