NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Společnost Staplast s. r. o. má e-shop s: - elektrickými spotřebiči - nábytkem

Dušan Mojžíš se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a zakázkovou výrobu nábytku.

Libor Sedláček provozuje truhlářství, kde vyrábí nábytek z dýhovaných, masivních a laminotřískovaných desek. Nábytek vyrábí do kuchyní, obývacích a dětských pokojů a exteriéru.

Společnost LITAS, s.r.o. se zaměřuje na výrobu interiérového a exteriérového nábytku, na vybavení interiérů, čalounické práce a opravy a restaurování.

Pavel Hladík se zaměřuje na zakázkovou výrobu originálního nábytku z kvalitních materiálů, zákazníkům připravuje vizualizace a poskytuje poradenství.

Radek Tlustoš pracuje v oborech truhlářství a podlahářství, vyrábí nábytek na zakázku.

Ing. Lukáš Novotný se zaměřuje na návrh a výrobu nábytku, poradenství při volbě materiálu, konzultace při výběru dřezů a baterií a mnoho dalšího.

David Kubík se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového i exteriérového nábytku dle přání zákazníka.

Společnost LIGNO nábytek, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, předsíní, kuchyní, obývacích a dětských pokojů. Zajistí také výrobu kancelářského nábytku, dveří, pergol a mnoho dalšího. Provozovna: Pavlínov 103, Velké Meziříčí 594 01

Martin Janíček se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, nábytku do dětských a obývacích pokojů a kancelářkého vybavení.

Jiří Mach se zaměřuje na výrobu dřevěných postelí, oken, dveří, schodišť, kuchyní a mnoho dalšího.

Truhlářství Sněžné s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivního dřeva, společnost vyrábí dveře, okna, obklady, postele, schody a mnoho dalšího.

Firma Pavlíkové Jaroslavy zajišťuje výrobu, e-shop: - nábytku z masivu - skříní - postelí - komod - stolů

Nábytek Frendl s.r.o.zabezpečuje na své prodejně ve Žďáru nad Sázavou prodej nábytku.

Jiří Rychtecký provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje především na výrobu kuchyní a vestavěných skříní, poradí si ale i s nábytkem do předsíní, obývacích pokojů, posuvnými dveřmi a s kováním.

Výroba a prodej - kuchyně Prodej - nábytek - vestavěné skříně Výroba - nábytek - vestavěné skříně Renovace a prodej - dveře Pokládka - plovoucí podlahy

Provádí: -stavby na klíč včetně projektové dokumentace -rekonstrukce -montáž-sádrokartony, půdní vestavby -zateplování budov, fasády -veškeré obklady, dlažby -veškeré práce vodoinstalační, elektroinstalační, topenářské -montáž zabezpečovací techniky-alarmy kamerové systémy, domácí telefony -zděná bytová jádra včetně ...

Velkoobchod, distribuční a prodejní sklad: -spojovací materiál -vruty, šrouby, matice, podložky apod. -upevňovací a kotevní technika MUNGO, POLYMAT -nábytkové kování BLUM. Velkoobchod, maloobchod, objednávkový prodej: -židle kancelářské a ostatní.

Josef Štěpánek se zaměřuje na zakázkovou výrobu dřevěného nábytku do ložnic, obývacích a dětských pokojů, kuchyňských linek, schodů a mnoho dalšího.

Truhlářství, stolařství, čalounictví. Výroba: - nábytek - kuchyně - skříně - bytový nábytek.

Výhradní prodejce čerpadel firem Čerpací technika s.r.o., Aquacup s.r.o. a Pumpa a.s. pro kraj Vysočina. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -čerpací technika, vybavení koupelen, vodoinstalační materiál. Prodáváme čerpadla: -odstředivá, článková, tlaková - ponorná, oběhová, tlaková - do vrtů, kalová a drenážní, benzínová, fontánová, speciální, ...

Výroba, montáž: - konstrukční dřevostavby - roubené, srubové stavby - restaurační stavby - zděné stavby - rekonstrukce - okna, dveře, vrata - schody, podlahy, zábradlí - kuchyně, nábytek - restaurační nábytek - fasádní systémy.

Návrhy, výroba, montáž, prodej: -plovoucí podlahy -kuchyně -židle, stoly -masivní nábytek -postele.

Výroba: - hřebíků - dřevěného nábytku Prodej: - řeziva

Řemesla, služby, výroba - truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - ložnice, postele, skříně - kancelářský nábytek - dveře - nábytek a vybavení pro školy a školky