Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Společnost Atelier - S, a.s. se sídlem v Hlinsku se zabývá výrobou nábytku pro hotely, bary a restaurace. Současně také vyrábíme atypické a speciální dveře. Hotelové i restaurační interiéry realizujeme na klíč, dle představ investora. Dodáváme vše včetně světel, sedacího nábytku, koberců, textilních dekorací, kamenných a kovových ...

Truhlářství. Výroba: -nábytek: -sedací soupravy -obývací stěny -čalouněná letiště -rozkládací pohovky -kancelářské sestavy -ložnice -kuchyňské linky -kuchyňské židle -dětské pokoje -koupelový nábytek -letiště, válendy.

Postele, vestavěné skříně, kuchyňské studio, linky, matrace, kuchyně, zahradní, čalouněný, kancelářský, koupelnový nábytek Rosice, Pohořelice, Brno venkov, Třebíč, Náměšť nad Oslavou -sedací soupravy -postele z masívu -nábytek do dětských pokojů -válendy -rošty -matrace -kancelářská křesla -věšáky, němý ...

Posadtese.cz se zaměřuje na prodej kancelářských křesel, kuchyňských židlí, křesel, sedacích pytlů a sedaček.

Prodej: -široký sortiment postelí, prostorných skříní, čalouněného nábytku, kancelářských židlí, konferenčních, pc a tv stolů, jídelních stolů, židlí a setů, bytových doplňků a dalšího nábytku s klasickým i moderním designem. -významný firemní prodejce nábytku od společnosti Jitona na jihozápadní Moravě.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - sedací soupravy - obývací stěny - kuchyňské linky - jídelní stoly - ložnice - dětské pokoje - patrové postele - koupelnový nábytek - šatní skříně - konferenční stoly, stolky - nábytek z borovicového dřeva - matrace do postele - anatomické polštáře.

RATAN KLUB s.r.o. provozuje maloobchod a internetový obchod s ratanovým nábytkem a bytovými doplňky.

Nábytek: - atypický - ze vzácných dřevin - zakázkový a stylový. Restaurování starožitností a nábytku. Výroba a montáž: - dveře - schody - reprobedny a reprosoustavy - výroba parapetů z masivu - parapety. Zakázková výroba: - ozvučnic pro Hi-Fi studia a poslechová studia

Josef Reiter se zaměřuje na truhlářskou výrobu nábytku, kuchyní, schodů, dveří a zárubní.

Libor Sedláček provozuje truhlářství, kde vyrábí nábytek z dýhovaných, masivních a laminotřískovaných desek. Nábytek vyrábí do kuchyní, obývacích a dětských pokojů a exteriéru.

Truhlářství Körber s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivu pro jednotlivce i firmy. Vyrábí dveře, zárubně, postele, židle, stoly, zahradní nábytek a mnoho dalšího.

Společnost PETURA s.r.o. vyrábí, prodává a pronajímá nábytek a dekorační předměty s tématikou amerického retro pro kavárny a restaurace. Další činností společnosti je také renovace čerpacích stojanů a výroba nábytku ze sudů.

Společnost Meblisto s.r.o. se zaměřuje na návrhy a výrobu nábytku na zakázku. Společnost vyrábí nábytek do kuchyní, dětských pokojů, ložnic, obýváků a do všech dalších místností, je-li to potřeba.

Společnost KAPA Zlín, spol. s r.o. se věnuje vývoji a výrobě forem pro zpracování PUR pěny a galvanoforem. Výroba je zaměřena např. na maskovací šablony pro světlomety a různé díly z kompozitních materiálů na zakázku. Podstatnou část produkce tvoří kancelářský, sedací nábytek a komponenty na konferenční a pracovní židle i kancelářská ...

Výroba: -kostry čalouněného nábytku, včetně zajištění čalounění -zakázkový nábytek všech typů z lamino desek. Prodej: -kuchyně na míru, ratanový nábytek, postele, sedací soupravy, obrazy a dekorace. -deskový materiál lamino, sololit, akulit, dřevotříska.

Zakázková výroba, maloobchod, prodej: - nábytek: - sedací soupravy - postele & válendy - kvalitní matrace - ratanový nábytek - kuchyňské linky - jídelní sety - stůl a židle - kancelářský nábytek - masivní nábytek - skříňový nábytek. Prodej: - obrazy a dekorace - bytové doplňky - garnýže. Doprava a ...

Společnost Fine&Case s.r.o. provozuje internetový obchod, kde nabízí k prodeji: - nábytek - zahradní nábytek - obaly, pouzdra a další příslušenství k mobilním telefonům

Internetový obchod, e-shop, eshop Showroom, prodejna: -kolekce nábytku BARMER, BIHAR, BOMBAY, BROOKLYN, CUBA, COUNTRY, DUBLIN, HOLLAND, KATORI, OSLO, RUSTIC, STAR, UDAIPUR, TIBET, VIETNAM.

Prodej: -kolekce nábytku: -BARMER, BIHAR, BOMBAY, BROOKLYN, CUBA, COUNTRY, DUBLIN, HOLLAND, KATORI, OSLO, RUSTIC, STAR, UDAIPUR, TIBET, VIETNAM -ložnice, nábytek, jídelní stoly, sedací nábytek, velké komody, policové stěny, knihovny.

Internetový obchod, e-shop, eshop Maloobchodní prodej. Showroom Brno Interiérové centrum SOHO, vedle Olympie Svratecká 989 664 42 Modřice Showroom UH Nádražní 24 686 01 Uherské Hradiště Kolekce nábytku: -BARMER, BIHAR, BOMBAY, BROOKLYN, CUBA, COUNTRY, DUBLIN, HOLLAND, KATORI, OSLO, RUSTIC, STAR, UDAIPUR, TIBET, ...

Výroba, dřevovýroba, stolař, truhlář: -nábytek - masiv, dýha, lamino: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací stěny, dětské pokoje, skříně -stavebně truhlářská výroba: -okna, dveře, vrata.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - dětský nábytek - okna a dveře - komody a skříně - stoly a rohové lavice - schody a zábradlí.

Prodej luxusního nábytku pro obývací pokoje.

Společnost Kuchyně 4 you s.r.o. vyrábí kuchyňské linky na míru od vizualizace až po samotnou realizaci. Dále také provádíme návrhy a realizace změn interiérů bytů a domů. Vyrábíme nábytek na míru do bytů, domů a kanceláří. Výroba: - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky - nábytek na míru - kancelářský nábytek - sedací nábytek - ...

POSAĎTESE s.r.o. prodává sedací nábytek.