Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Nabízíme kompletní interiérové řešení Vašeho bydlení. Sortiment: -obývací pokoje -sedací soupravy -ložnice -dětské pokoje -jídelny -židle,křesílka -typické výrobky -doplňky -stoly.

Prodej křesel a židlí přes obchodní partnery,kterými jsou zejména interiérové firmy,architektonické ateliéry a výrobci nábytku. Vybavení kompletních interiérů s důrazem na hotelové,kancelářské a další společenské prostory. Prodej: - basic - kancelářská křesla a židle - dřevěné židle - interiérové židle - čalouněný sedací ...

Prodej nábytku Soft, Rio, sedací soupravy, bytový a kancelářský nábytek, čalouněný nábytek.

Nábytek z masivu. Výroba,prodej: -repliky starožitného nábytku na zakázku -dřevěné výrobky na zakázku -postele,letiště,taburety -komody počet šuplíků dle přání zákazníka,materiál smrk,masiv, povrchová úprava voskováno nebo bez úpravy -skříně ...

Čalouněný nábytek. Sklápěcí postele. Vestavěné skříně. Kancelářské židle a křesla. Garnýže, záclonové tyče a žaluzie. Vlastní výroba.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyně -obývací pokoje -dětské pokoje -ložnice -masiv,dýhovaný materiál,lamino. Návrhy veškerého nábytku,montáž a doprava. Restaurování starožitného nábytku, veškeré opravy a výroba kopií starého nábytku. Vše v dobré kvalitě a cenách. Nabízíme zakázkovou výrobu nábytku, návrhy nábytku, montáž a ...

Výroba nábytku. Truhlářství, zakázková výroba nábytku, plovoucí podlahy, obložkové zárubně, interierové dveře, žaluzie, řezání lamina, olepování hranolů ABS, parapety, vybavení dětských pokojů, ložnice, postele, šatníkové skříně. Vše včetně dopravy a montáže.

Prodej nábytku: - kožené i čalouněné sedací soupravy Francesco Bertolini - výběr z mnoha druhů i barev - vše k okamžitému dodání - konferenční stolky - koberce.

Kovový kancelářský nábytek Steelcase, návrhy kancelářských interiérů: - šatní skříně - kartotéky - spisové skříně - výkresové skříně - trezory - kancelářské stoly - skříně a kontejnery - pracovní židle - konferenční židle - managerská křesla.

KOVOprogres je česká firma, která již deset let navrhuje, vyrábí a montuje prodejní interiéry. Naše vlastní výroba a prášková lakovna umožňuje širokou flexibilitu při realizaci zakázek dle vašich požadavků s maximálním důrazem na dokonalé designérské i řemeslné zpracování každého detailu.

Nábytek z mahagonového a teakového dřeva Prodej: - nábytek starožitný - nábytek stylový.

Bazar - elektro Bazar - nábytek Autodoprava Stěhování Půjčovna - stroje na čištění koberců

Sortiment značky Fatboy, které Vám umožní pohodlné moderní bydlení. Prodej sedacích vaků.

Výroba, dodávka, prodej, velkoobchod, rozvoz po ČR, export: -kancelářská křesla a židle zn. GAMMA s nastavitelnými područkami s mnoha ergonomickými rysy, v širokém výběru potahů (kůže, látky, síťování...) -dřevěné nebo plastové židle -barové stoličky -dodavatel vyrábí s kontrolou kvality dle norem UNI EN 1335/1. Špičkové výrobky v ...

Architektonický návrh a realizace kancelářských prostor. Prodej nábytku do kancelářských prostor.