Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Výroba, prodej nábytku: -stolařské a truhlářské práce -kuchyně -ložnice -obývací stěny -vestavěné skříně -dětské pokoje -postele, matrace, lamelové rošty -podlahy a dveře.

Nabízíme kompletní služby od naplánování, výroby, dopravy až po montáž kuchyně a vestavěných skříní. Transport nábytku včetně vystěhování a montáže.

Truhlářství. Zakázkové truhlářské práce: -stavební a nábytková výroba -interiéry -bytové doplňky -nábytek z lamina a masivu -okna, dveře -obložení stěn a stropů -vestavěné skříně -schodiště včetně výpočtu -zábradlí -kuchyně, kuchyňské linky -pergoly -ploty -barové pulty -verandy a taneční parkety -vše včetně ...

Výroba: -kuchyňský nábytek -interiér -šatny, předsíně -obývací nábytek -ložnice -koupelnový nábytek.

Práce: -truhlářské. Výroba nábytku z masivu, dýhy, lamina: -obývací stěny, kuchyně, ložnice, předsíňové stěny, koupelnový nábytek, válendy včetně čalounění -kancelářský nábytek. Čalounické práce a opravy čalounění.

Výroba a prodej ekologického nábytku: -sektorový nábytek /obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, předsíňové stěny/ -stoly jídelní, konferenční, servírovací -vybavení interiérů -palubky -výrobky učňovského zařízení -zakázková výroba -exportní výroba.

Stavební truhlářství Výroba: -rekonstrukce památkových objektů -dveře, podlahy, schodiště, obložení stěn a stropů -výroba nábytku.

Stavební a zakázkové truhlářství. Výroba truhlářská: -kuchyně -bytové doplňky -atypické skříňky -věšákové stěny -stolky. Návrh a realizace interiérů. Sídlo firmy: -České Budějovice, Prachatická 1303/27

Truhlářství: Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kompletní interiéry.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ratanový-rattanový nábytek -vybavení kanceláří, restaurací, penzionů -křesla, dvojkřesla, obývací stoly -paravany, police, skříně -jídelní židle a stoly.

Výroba, dovoz, prodej: -nábytek anglický, český, italský. Ubytování v hotelu Doudleby.

Bazar, prodej: -nábytek a příslušenství -nábytek z Holandska -spotřební zboží všeho druhu -sklo, porcelán, koberce.

Výkup, komise, prodej: -použitý nábytek -bazar nábytku.

Bazar - nábytek Bazar - sportovní potřeby Bazar - výpočetní technika Bazar - domácí potřeby - šperky Zastavárna

Prodej - elektrospotřebiče Prodej - nábytek z masivu dovezený z Německa - kuchyně - obývací stěny - ložnice - dětské pokoje Zednictví

Zakázková výroba: - dveře - schody - kuchyně - postele - vestavěné skříně - pergoly