Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Výroba: -moderní nábytek -designové kuchyně -vestavěné skříně -vybavení kanceláří -skleněné dveře a dělící příčky -interierové dveře a zárubně. Využijte služeb bytového architekta s grafickou vizualizací návrhu interieru.

Zakázková výroba interiérů: - kuchyně, - obývací a dětské pokoje, - koupelnový nábytek, - vestavné skříně, - soliterní a designový nábytek.

Služby: Stolařství: - kuchyně na míru - možnost dodání elektrospotřebičů za výhodné ceny - montáže kuchyní - bytový nábytek - vestavěné skříně, dětské pokoje, obývací pokoje, ložnice, lůžka - kancelářský nábytek - truhlářské práce - pokládka plovoucích podlah - vybavení restaurací a hotelů - nábytek pro zdravotnická zařízení, školy a ...

Maloobchodní prodej: -nábytek.

Stolařství: -výroba nábytku. Maloobchodní prodej: -zbraně lovecké -zbraně sportovní.

Výroba, montáž, prodej: -šatníky a vestavěné skříně systém BRAVO STANLEY - prodej řeziva

Dřevovýroba. Výroba: -palety -dřevěné podlážky na stavební lešení -sněžáky pro zábranu zfukování sněhu -různé druhy beden. Pořezřeziva a kulatiny: -kulatiny dodané zákazníkem. Prodej: -desky, latě, fošny. Kompletní dodávka. -vazby na rodinné domy i průmyslové objekty.

Činnost: -předprojektová,projektová -inženýrská,investorská,dodavatelská -technický dozor -zprostředkovatelská,poradenská. Kompletní dodávky stavebních prací: -novostavby,přístavby,nástavby,vestavby -rekonstrukce památek -generální opravy staveb kulturního a sakrálního charakteru -zateplení fasád,omítky vnitřní a ...

Datum zániku:30.06.2008 Prodej: -textil -koberce -proutěné zboží, nábytek -doplňky ze dřeva.

datum zániku: 16.10.2012. Výkup, prodej, bazar: -kovoobráběcí stroje. -nábytek.

Návrhy a realizace, výroba: - interiéry - nábytek.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku: -nábytek -kuchyně, kuchyňská linka, kuchyňské linky -vestavné, vestavěné skříně, skříň -obývací stěna, stěny -předsíňové skříně -materiál: lamino -poradenství, zaměření, cenová kalkulace, grafické návrhy a doprava.