Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Truhlářství, zakázková výroba nábytku. Internetový obchod, e-shop: - solné produkty z Himáláje a Mrtvého moře - šperky z drahých kamenů a polodrahokamů - výrobky z přírodních produktů, čakrových svící, figurek a přívěsků z polodrahokamů - dárkové a dekorační předměty z polodrahokamů aj.

Výrobce vestavěných skříní a nábytku na míru.

Architektonické návrhy interiérů a kusového nábytku, výroba a prodej: -kancelářský nábytek (provedení dýha i lamino, výroba dle požadavků zákazníka) -obchodní prostory -originální soliterní nábytek (minimální série-záruka jedinečnosti interiéru) -pracovny -vybavení (hotely, restaurace, lékárny, ordinace, obchodní ...

Kuchyňské studio v Brně - nabízíme moderní i rustikální kuchyně. Návrhy a vizualizace nejen kuchyní, ale i obývacích pokojů, ložnic, vestavných skříní. Matrace a rošty zn. Gumotex. Spotřebiče za akční ceny. Dřezy a baterie zn. Franke, Blanco, Shock.

Společnost Design Compact, s.r.o. se může pochlubit více jak 20letou praxí v oboru výroby individuálního nábytku. Zaměření máme především na interiérovou výrobu, dřevěné obklady a pokládku terasových podlah. Zajistíme vše od 3D návrhu až po samotnou realizaci projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architekty a interiérovými ...

Truhlářství. Výroba, montáž, prodej: -podlahy -kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský nábytek a pracovny -dětské pokoje a ložnice -vybavení prodejen, restaurací a hotelů, prodejní a obslužné pulty, výlohy -doplňkový nábytek -schodiště a zábradlí -návrhy interiérů.

Interiérové studio Kuchyňské studio -kuchyně, interiéry -zakázkový nábytek, nábytek na míru -atypický nábytek -dětské, obývací pokoje -ložnice -tapety -vestavěné skříně -kancelářský nábytek.

E-shop, maloobchod: -bytové doplňky -ložnice -obývací pokoje -ložnice -kuchyně -koupelny

Stolařství, truhlářství: -kuchyňské linky, vestavné skříně a ostatní zakázková výroba nábytku z laminovaných, dýhovaných a masivních materiálů -realizace interiérů na klíč -montáže výstavních stánků -sériová dřevovýroba -formátování dílců, olepování nábytkových hran a další stolařské práce.

Truhlářství, stolařství Výroba na zakázku, grafický návrh, design: -výroba nábytku na míru -interiéry -kuchyňské linky -vestavěné skříně -bytový nábytek -předsíně -odkládací stěny a skříně -šatní skříňky. Dodávka, návrh, výroba, montáž, servis: -sauny a infrasauny (infrakabiny), vše na míru a na klíč -sauna soukromá i veřejná, ...

Truhlářské práce: - stolařské práce. Výroba nábytku na zakázku. Výroba kuchyní, vestavěných skříní, ložnic, obýváků, detských pokojů, koupelen, kanceláří.

Návrh, výroba, montáž: -kuchyňské linky včetně instalace a prodej elektrických spotřebičů všech značek -nábytek: -dětský, ložnice, obývací stěny -interiéry na klíč -stoly a židle, sety -vybavení obchodů a restaurací: -prodejní a barové pulty -vitríny, výlohy včetně osvětlení -vybavení penzionů a hotelů, kanceláří: -recepce, ...

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej, montáž: -dveře, okna, nábytek, schodiště -nábytek na zakázku -interiérové i venkovní obklady stěn, stropů, podlah -stavby příček a podkroví -prodej materiálu -ploty, pergoly -zahradní domky, altány -kuchyňské linky -vestavěné skříně.

Stolařské práce Návrhy - interiéry Výroba, prodej a montáž - kuchyňský nábytek Prodej a montáž - kancelářský nábytek Výroba - vestavěné skříně.

Dodáváme: - kancelářský nábytek - bytový a dětský nábytek - školní - kovový a hotelový nábytek - koberce a doplňky. Realizujeme 3D návrhy a kompletní moderní design interiérů. Zajišťujeme dopravu, montáže a opravy nábytku.

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek -sedací soupravy -lůžka, dvoulůžka, matrace, rošty lamelové i pevné -pokojové sestavy -obytné stěny převážně skladebného systému -šatní skříně -kancelářský nábytek -jídelní stoly, židle -rozkládací stoly EPULUM -doplňkový sortiment -veškeré zboží je české výroby. Služby: -doprava ...

Návrhy a design nábytku. Výroba nábytku - výroba kuchyňské linky včetně -dodání a montáž spotřebičů -výroba závěsných skříňových sestav, vestavěných skříní a šaten, postele, nábytek do koupelen atd. Realizace interiéru.

Hodinový manžel pro Brno a okolí. Práce na zahradě, okolí domu i práce v bytě.

Výroba, renovace -dveře, zárubně, montáž nových dveří a zárubní, výroba posuvných dveří a nábytku na míru – kuchyňské linky, vestavné skříně, postele. Oblast působení Brno a Brno – venkov. Jsme firma zabývající se nejenom výrobou nábytku na míru, ale specializujeme se také na opravy a renovace dveří. Provádíme renovace a opravy interiérových, ale ...

Výroba, prodej, montáž: - nášlapných vrstev pro třívrstvé a dvouvrstvé podlahy - nábytek - kuchyně - chodby - ložnice Kanceláře, výroba, sklady, místo nakládky a vykládky všeho zboží : VYPA TRADE s.r.o. areál ZD Rychtářov 682 01 Vyškov-Rychtářov tel./fax. +420517360181

Zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -interiéry -lékárenský nábytek -nábytek pro byty -kancelářský nábytek.

Zakázková výroba nábytku: -vestavěné skříně -dveře plné, skleněné, obložky -kancelářský, koupelnový nábytek -kuchyně -kuchyňské linky včetně pracovních desek -kompletní interiéry.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, montáž: -nábytek, nábytkové sestavy z masivu materiál: palisandr asijský - shisham, akát babool -doplňky: svítidla, koberce, polštáře, přehozy, dekorace.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku včetně dopravy, montáže z materiálu dřevotříska lamino (dřevěný i pastelový dekor), hlavní výrobci Kronospan, Egger: -kuchyňské linky -široký výběr kování, závěsy (panty), vestavěné spotřebiče všech značek (Miele....) -dětský nábytek -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -postele ...

Výroba nábytku na míru -kuchyňské linky -sestavy do obývacího pokoje -ložnice -vestavné skříně -nábytek do dětského pokoje -koupelnový nábytek -kancelářský nábytek -vybavení obchodů a restaurací.