Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Rekonstrukce: - dřevostavby - domy, byty, půdní vestavby. Výroba: - nábytek - dveře - schodiště - podlahy - postele.

Zakázkové stolařství. Zakázková výroba: - stylový dřevěný nábytek - dřevěné schodiště, schody, zábradlí - dřevěné dárkové předměty. Zdobená řezba. Řezbář, sochař.

Kompletní interiéry na míru, interiérové poradenství. Maloobchod, prodej: - kuchyňské linky, stoly, židle - vestavěné skříně - sedačky, postele, matrace - dveře - vnitřní, posuvné, skládací, bezpečnostní, protipožární, vchodové.

Prodej, maloobchod: - repliky starého selského nábytku z nového i starého dřeva - renovované originály - doplňky, keramika, textil, slámy, proutí.

Zabýváme se vybavením do interiéru. Nabízíme funkční a moderní systém posuvných dveří kanadské firmy Door Systems Hardware. Výrobky INDECO CZ jsou tvořeny na zakázku v neomezené šířce, výšce i hloubce dle přání zákazníka. Nabízíme Vám širokou barevnou škálu imitací dřeva, zrcadel a rámů dveří, které dávají možnost barevného sladění s ...