Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Vyberte si dětské postele pro vaše ratolesti z nejkvalitnějších materiálů pro maximální komfort a bezpečnost. Do dětského pokojíčku u nás pořídíte také dětský nábytek, doplňky a lůžkoviny. Maloobchod, prodej: - dětské postele - dětský nábytek - lůžkoviny. Dopřejte Vašim dětem dobrou noc a krásné sny.

Naše firma Jaroslav Špička se zaměřuje na výrobu masivních dveří a zárubní, schodů, nábytku, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a ostatních věcí dle vašeho přání. Vyrábíme a renovujeme okna a dveře. Nabízíme Vám komletní zakázkové truhlářství a výrobky i pro nejnáročnější zákazníky. Naše výrobky najdete po celé České republice a v ...

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba, prodej: - kuchyně - sedací nábytek - obývací a dětské pokoje - ložnice - skříně

Výroba nábytku: - bytový nábytek - obývací pokoje - dětské pokoje - kuchyně - dveře - koupelnový nábytek.

Služby: - vybavení kuchyní, koupelen - kvalitní postele, schody, stoly, skříně - realizace podle požadavků zákazníka

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - nábytek na míru - kancelářský nábytek - šatní a vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje - designový nábytek - jídelní stoly - dveře - pergoly a zahradní domky - schody.

E-shop: - reprodukce čínského starožitného nábytku z období dynastií Ming

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - komody

Stolařství. Výroba nábytku - kuchyně - ložnice - skříně - koupelnový nábytek.

Truhlářské práce, výroba - kuchyně na míru - vestavné skříně.

Komplexní služby v oblasti návrhů, realizace interiérů bytů a kanceláří. Prodej: - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - bytový nábytek - obývací pokoje, dětské pokoje, předsíně, haly, ložnice, sedací soupravy a křesla.

Prodej: -nábytek -dětské pokoje -sedací soupravy -ložnice -obývací pokoje -skříně, stoly, stolky, židle. Kuchyňské studio.

Truhlářství, zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - obývací a dětské pokoje

Zakázková výroba: - bytový nábytek - kancelářský nábytek - nábytek na klíč - kuchyňské linky.

Výroba: - atypický nábytek z lamina - kompletní vybavení ložnic (postele, skříně, noční stolky, komody) - šatní skříně, skříně na míru - síť prodejen po celé ČR

Přímý dovoz a prodej kvalitního masivního nábytku z Holandska, Belgie a Německa, výkup a prodej nábytku i z ČR. Výkup nábytku za hotové. Příjem nábytku do komisního prodeje. Široký sortiment stylového rustikálního nábytku vhodného na chaty a chalupy, ale i současný nábytek vhodný do moderních bytů a rodinných domů: - sedací soupravy ...

Výroba: - kuchyňské linky - vestavné a volně stojící šatní skříně - obývací pokoje - dětské pokoje - kanceláře - prodejní pulty

V interiérovém studiu HANÁK OLOMOUC nabízíme nábytek českého výrobce HANÁK NÁBYTEK v moderním i rustikálním provedení – kuchyně, stoly, obývací pokoje, ložnice, šatny a šatní skříně, nábytek do dětských pokojů i pracoven, interiérové dveře. Poradíme vám s výběrem nábytku i dalších zařizovacích předmětů, vypracujeme návrhy a vizualizaci interiéru ...

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Zpracování výrobní dokumentace pro dřevozpracovávající firmy. Interiéry na klíč. Drobné stavební práce. Služby architekta, designéra. Výkresová dokumentace. Vizualizace 2D, 3D, 3D MAX. Obchodní zastoupení firmy Mayer Opava. Dětské židle Mayer.

Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky, kuchyně - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek - interiéry: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -dveře vnitřní a vchodové -euro okna a dveře -bytové doplňky -schodiště -zahradní nábytek -ploty.

Truhlářství: - výroba dveří - eurookna - schodiště - nábytek - kuchyně na zakázku - vestavěné skříně. - pergoly, přístřešky, gar. stání. DEZI - provádění dezinfekce - dezinsekce a deratizace včetně plynování prostor a zásob.

Realizace interiérů. Prodejna designového nábytku.

Prodej nábytku - postele, ložnice - sedací soupravy - dětské pokoje.