Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Bazar nábytku: -prodej použitého nábytku a doplňků do domácnosti.

Zakázkové truhlářství Zakázková výroba: -truhlář, stolař -schodiště -kuchyně -ložnice -vestavěné skříně -nábytek z masivu, dýhy a lamina -dýhování na zakázku.

Velkoobchod, maloobchod: -kancelářský a bytový nábytek tuzemský i z dovozu. Prodej: -nový i použitý kancelářský nábytek kovové uzamykatelné skříně, kovové šatní skříně, otočné židle a křesla, konferenční stoly, regály -bytový nábytek obývací stěny, kuchyňský a čalouněný nábytek, válendy, sektorové skříňky, sedací soupravy.

Truhlářství. Zakázková výroba: -kancelářský nábytek -okna, dveře -kuchyňské linky i kompletace -špaletová okna -vestavěné skříně -dřevěné obklady stěn -schody -selský nábytek -smluvní doprava našich výrobků až k zákazníkovi -dvouletá záruka na naše výrobky

Truhlářství. Zakázková výroba z deskového materiálu: -výroba a renovace nábytku -koupelnový -kancelářský -sektorový -atypický -vestavěné skříně.

Výroba,prodej: -stylový nábytek -komody,skříně -kuchyňský nábytek -stoly,židle.

Vyrábíme nábytek (i kancelářský), kuchyně, ložnice, pokoje, vestavěné skříně. Schodiště, zábradlí, obklady, interiérové dveře. Zhotovíme altány či pergoly včetně 3D návrhu. Plotovky, plotové dílce, zahradní doplňky. Pokládáme plovoucí podlahy.

Služby: -výroba interiérů z masivu a plošných materiálů -stavební výroba, dveře, okna, schody.

Kompletní sortiment nábytku. Prodej: -nový I.jakost z dovozu a tuzemska -moderní obývací -ložnicový, válendy, letiště, matrace, palandy -ostatní doplňkový nábytek -kuchyňské stoly, židle, rohové jídelny -kancelářský nábytek, kancelářské židle -sedací soupravy rozkládací, gauče rozkládací -kuchyňský nábytek-sektor ...

Výroba - veškeré interiérové vybavenídesignové poradenství3D návrhy interiérů Výroba - kuchyně Výroba - kancelářský nábytek Výroba - vestavěné skříně - dětské pokoje - veškeré interiérové vybavení

I komisní prodej, výkup - nábytek Autodoprava - nákladní - do 3, 5t

Výroba: -eurooken -vchodových a vnitřních dveří -dřevěná schodiště -vestavěné skříně na míru -kuchyňské linky včetně spotřebičů -zakázková výroba.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej: -truhlářské materiály dřevotřískové desky,lamino,nažehlovací hrany a pásky,vruty,kuchyňské desky, řezivo -vestavěné spotřebiče BAUMATIC,ELECTROLUX,ZANUSSI,FAGOR. Kuchyňské studio: -kompletní vybavování -projekty -výroba -montáž kuchyní. Zakázková výroba: -kancelářský a bytový ...