Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

E-shop: -kvalitní levný nábytek -kuchyňské linky -kuchyně, stoly, židle -sedací soupravy, stěny, křesla -skříně, pohovky, ložnice -kancelářský nábytek, masiv, ratan atd.

Kuchyňské studio. -kuchyňské linky, kanceláře, obývací stěny, vestavěné skříně, dětské pokoje, -koupelnový nábytek, vybavení ordinací, kanceláří atd. -vestavné a volně stojící spotřebiče -nábytková dvířka fóliovaná a masiv dřezy, baterie a drtiče -pracovní desky -kování Blum a ostatní nábytkové kování -drátěný program.

Truhlářství. Výroba: -okna dřevěná, provedení EURO (eurookna) -okna špaletová a dřevěná se sklem DITHERM -dveře venkovní EURO, balkónové EURO, vnitřní masiv, vnitřní dýhované -vrata -interiéry -nábytek kancelářský nábytek, kuchyně včetně dodávky, vestavěných spotřebičů -šatní stěny a vestavěné -skříně, ložnice, komody, dětské pokoje, ...

Jiří Velín provádí truhlářské práce se zaměřením na kuchyně, postele, skříně, stoly a židle.

Zabýváme se vybavením do interiéru. Nabízíme funkční a moderní systém posuvných dveří kanadské firmy Door Systems Hardware. Výrobky INDECO CZ jsou tvořeny na zakázku v neomezené šířce, výšce i hloubce dle přání zákazníka. Nabízíme Vám širokou barevnou škálu imitací dřeva, zrcadel a rámů dveří, které dávají možnost barevného sladění s ...

Nábytkové truhlářství. Výroba: -kvalitní nábytek z masivního dřeva smrk, olše, borovice, buk - postele, noční stolky, kuchyně, komody, stoly, skříně a veškerý bytový nábytek z masivu i lamina. Vhodné pro vybavení hotelů, penzionů, domácností. Prodej malo i velkoodběratelům.

Výroba typického i atypického nábytku ( postele, skříně, komody, stoly, kuchyně, vestavěné skříně, veškerý bytový nábytek atd - z masivního dřeva, lamina, dýhy a voštiny ). Výroba dle přání a požadavků zákazníka po celé ČR. Ceny přímo od výrobce, bez prodejního rabatu. Naše firma má tradici již od r.1928. Otevírací doba dle tel.domluvy ( kdykoliv ...

vedeno jako s.r.o. DOMI interiery s.r.o. Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek (postele, ložnice, obytné stěny, ...)

Služby: -truhlářství. Výroba: -nábytek -vybavení interiérů -kuchyně, kuchyňské linky.