Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Společnost OTC, s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobu schodišť a schodů, kuchyňských linek a veškerého nábytku, kompletních interiérů, vchodových i interiérových dveří. V posledních letech jsme rozšířili naši výrobu také o dřevěná stání pro automobily, altány krytá posezení ke grilům a další dřevěné doplňky zahradních exteriérů. V nabídce ...

Truhlářské práce Čalounické práce Zakázková výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek z masivu a laminátu - nábytek (ložnice, obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Truhlářství. Výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -kanceláře -ložnice.

Renovace kuchyňských linek, nábytek na míru, zakázková výroba nábytku Dačice, Jihlava, Náměšť nad Oslavou, Ivančice, Moravský Krumlov, Miroslav, Jemnice. - kuchyňské linky včetně montáže vestavných spotřebičů, - připravíme i na pozdější instalaci elektrických spotřebičů - vyrábíme jak z lamina, tak z masivu - pokládka plovoucích podlah - ...

Naše rodinná firma Miloš Máca s.r.o., která je na trhu téměř 20 let Vám na největší prodejní ploše nábytku v okrese Třebíč nabízí: - prodej kvalitního nábytku a bytových doplňků na ploše 1800 m2 - sedací soupravy v různých variantách provedení a potahových látkách - sektorový nábytek pro obývací a dětské pokoje, ložnice i předsíně - masivní ...

Zakázková výroba: -truhlářství -schodiště -kuchyně -vestavěné skříně, nábytek a další doplňky -realizace vybavení interiérů pro domácnosti, firmy a organizace.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Autorizovaná prodejna zn. Indeco. Výroba, montáže, konzultace, kalkulace, grafické návrhy: -vestavěné skříně, skříně na míru i zkosených s posuvnými dveřmi zn. Indeco -šatny, šatna jakýchkoliv rozměrů -konzultace, kalkulace návrhů a porovnání variant poskytujeme zdarma. Působnost v kraji Vysočina.

Výroba, prodej: -vestavěné skříně -kuchyně na míru -nábytek na míru -truhlářství -plovou podlahy.

Výroba, prodej: - dřevěné výrobky - vestavěné skříně - schodiště - kuchyně - kancelářský nábytek - dveře a okna - garážová vrata.

Truhlářství: -výroba na zakázku, malé série nábytek židle stoly skříně selský nábytek ložnice obývací stěny kuchyňské linky. Stavební truhlářství: -výroba na zakázku, malé série dveře okna. Sušení: -řezivo.

Truhlářství, dřevařská výroba: -dřevěný nábytek -interiérové, exteriérové dveře, okna, okno -schodišť, schodiště.

Výroba, práce: -truhlářská, tesařská -zimní zahrady, zahrada -pergoly, altány -dělící stěny, ozdobné mříže -kuchyně třískové desky, dřevotřískové desky s masívní dýhou -vestavěné skříně -obývací nábytek, stěny, stoly

Truhlářské práce. Výroba kuchyní, vestavěných skříní, nábytku. - vnitřní interiérové dvěře - EURO okna a EURO dveře - schody - kancelářský nábytek.

Interiéry Soukup Výroba: - kuchyňské linky - vybavení kanceláří - vestavěné skříně - nábytek do obývacích pokojů a ložnic.

Truhlářství: -kuchyně -nábytek -postele, skříňky -obývací stěny -knihovny -kancelářský nábytek konfereční stoly, stůl -vestavěné skříně -vybavení interiérů.

Truhlářství. Výroba, montáž: -kuchyňská linka, linky -kancelářský nábytek -nábytek do dětského pokoje -skříně.

Truhlářství, výroba - kuchyně - vestavné skříně - koupelnový nábytek - interiérové a vchodové dveře.

Zakázková výroba: nábytek - materiál masiv, lamino: -kuchyňské linky (kuchyně) -předsíně -šatny a bytové doplňky -masivní ložnice, skříně, postele -zahradní altány a nábytek. Opravy, rekonstrukce a restaurování: starý nábytek: -židle, skříně, komody, bytové doplňky.

Výroba: -truhlářství -kuchyňské linky dle Vaší představy -nábytek dětské pokoje -obývákové stěny -ložnice -postele, šatní skříně -noční stolky -stoly jídelní, pod TV, psací, pro PC nebo notebooky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek, do pracovny -předsíně a věšáky. Služby zdarma: -zaměření a cenová nabídka -odborná pomoc ...

Zakázková výroba: -kuchyně, kuchyň -nábytek kancelářský -vestavěné skříně -schodiště -dětský pokoj, koupelna, posuvné dveře. Kuchyňské studio: Palečkův mlýn, Brněnská ulice 58, Třebíč -nabídka 3D návrhů a výroby kuchyňského nábytku.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.