Vybavení pro kuchyně v domácnosti i profesionální gastronomická centra zahrnuje mnoho produktů. Nakupujte nádobí a pomůcky všeho druhu. Hrnce, pánve, mísy, talíře, krájecí desky, pečící plechy, příbory, naběračky, síta a mnoho dalšího potřebného vybavení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vybavení do restauračních zařízení -restaurační sklo a porcelán -barové sklo -keramika -příbory -barmanské potřeby -nerezové hrnce a kastroly -stolní textil -ostatní doplňky.

Prodej: - nerezové nádobí - kuchyňské potřeby - elektrospotřebiče FAGOR.

Společnost BENHOME s.r.o. je dodavatelem pro firmy a domácnosti. Zajistíme Vám potřeby pro sušení prádla, pomůcky do kuchyně nebo také zahradní doplňky. Výroba, prodej, e-shop, dodávka Přerov, Olomouc: Sušáky na prádlo - univerzální sušák na strop nebo na stěnu - vytahovací sušák na stěnu - sušák do koupelny, na ručníky - šňůrový, ...

Velkoobchod, dovoz na objednávku: -dárkové zboží ze stříbra: -hodiny, lampy, svícny, sochy, vázy -užitkové stříbro: -nádobí -rámy, obrazy -dózy na léky -vycházkové hole. Tlumočení, překlady - 732471031: -francouzština, maďarština - soudní -němčina, angličtina, ruština, italština.

Prodej: - domácí potřeby, - kuchyňské potřeby, - papírnictví, - barvy, laky, - elektro.

Maloobchod: -hračky -domácí potřeby -sportovní potřeby.

Kávovary, servis kávovarů, presovačů. Káva Molinari. Nádobí.

Prodej, e-shop: - kuchyňské nádobí, potřeby - hrnce, pánve, pekáče - nerezové nádobí - vše do kuchyně.

Nabízíme: -sezónní zboží -kuchyňské potřeby -domácí potřeby -elektronika -příslušenství -kosmetické přistroje -zdravotní přístroje.

Prodej klíčů. Prodej nožů Victorinox. Prodej a velkoobchodní prodej žetonů do vozíků.

Prodej, maloobchod : - kuchyňské potřeby - železářství - sklo - porcelán - elektro.

Prodej - drobné kuchyňské náčiní - certifikovaná chráněná dílna - značka Práce postižených Výroba - drobné kuchyňské náčiní - certifikovaná chráněná dílna - značka Práce postižených

Pečení dortů na zakázku. Prodej, e-shop: - dortové formy, stojany - nejedle dekorace na dorty - patchwork - pomůcky na pečení - silikonové formy. Tisk na jedlý papír.

Nabízíme vakuovací přístroj VakuFit. Přístroj slouží k udržení čerstvosti a kvality potravin.

Prodej, výroba domácích elektrospotřebičů. Naše společnost vznikla v roce 1943 a na trhu působíme v České republice více jak 70 let. Pro Vaši domácnost v našem sortimentu naleznete: - sáčkové, bezsáčkové, víceúčelové vysavače typu ruční a tyčové. K vysavačům nabízíme hubice, kartáče, nástavce a turbokartáče mnoha typů a sáčky. - ...

Gastronomie, zařízení pro gastronomii.

Pekařský ráj. Prodej pomůcek na pečení. Barvy gelové + běloba Barvy prachové Boxy, přepravky Cukrářské zdobení Dekorace na dorty Formy, plechy Mašlovačky Odměrky Ochranné pomůcky Ostatní Ošatky na kynutí chleba Papírové košíčky

ELEKTRO Fedák Maloobchod, prodej. -elektrospotřebiče -kuchyňské potřeby -elektrické nářadí (Narex, Protool).

1. specializovaný obchod pro levoruké. Ojedinělý obchod se školními potřebami pro levoruké děti: - pera, nůžky, pravítka, ořezávátka - otvírače na konzervy, na zátky, škrabky nebo kuriózní hodiny jdoucí pozpátku.

Velkoobchod, maloobchod, výroba: - zahradkářské, kuchyňské potřeby.

Velkoobchod, maloobchod, rodej, e-shop: - květiny - lampy - ratan - textilie - sklo - porcelán - keramika - bytové doplňky. Pobočka: Vrchlabí, Krkonošská 161 - tel.:499421125

Dodáváme vše, co potřebujete pro zdravé a chutné vaření, přípravu nápojů a kávy a péče o tělo od premiových značek Tefal, Moulinex, Rowenta, Krups a Lagostina.

Smartprodukty.cz - e-shop, který nabízí dřevěné hračky BoiKido, ekologické nádobí GreenPan, kolíčky na ponožky Sockodiles, ekologické tašky Envirosax, prací prostředky a další ekologické a chytré produkty.

Prodej značkového kuchyňského nádobí Ballarini.