Vybavení pro kuchyně v domácnosti i profesionální gastronomická centra zahrnuje mnoho produktů. Nakupujte nádobí a pomůcky všeho druhu. Hrnce, pánve, mísy, talíře, krájecí desky, pečící plechy, příbory, naběračky, síta a mnoho dalšího potřebného vybavení.

Velkoobchod, maloobchod: -kadeřnické a krejčovské nůžky -textilní galanterie, šicí nitě METTLER -stříhací strojky na vlasy MOSER -stříhací strojky na srst zvířat -nástroje na manikúru a pedikúru -soupravy na holení, břitvy -manikúrní soupravy DOVO, SOLINGEN -kapesní nože SOLINGEN -nože kuchyňské a kuchařské Burgvogel Solingen ...

Velkoobchod: -užitkové sklo-DUROBAR -dárkové sklo-WALTHER GLAS -příbory a zboží z nerezu-ZIEHER.

Maloobchod, prodej: -nářadí -domácí potřeby -textil, oděvy -cvičební nářadí -spotřební zboží Zásilková služba.

Velkoobchod, prodej: - průmyslové zboží - sklo, porcelán, keramika, kuchyňské potřeby.

Prodej, e-shop: - potřeby pro řezníky, hotely, restaurace, domácnosti - koření, kořenící směsi - potravinářeké obaly - nože, sekáčky, pilky, ocílky - potřeby pro jatka, domácí zabíjačku - kuchyňské nářadí, potřeby a doplňky - nové a repasovanéh řeznické stroje, gastro zařízení - vybavení výroben a prodejen.

Výroba: -smaltované nádobí -teflonové nádobí -lisování dílů pro automobilový průmysl. - lisování, lisařské práce (řemesla strojírenská) - svářečské práce (řemesla strojírenská) - lisovny (výroba a řemesla) - lisování (výroba a řemesla) ISO/TS 16949, ISO 9001, ISO 14001

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -železářství -zahradnické potřeby.

Maloobchod, prodej: -bytový textil -kuchyňka -domácí potřeby.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby.

Maloobchod, prodej: -sklo, porcelán -kuchyňské potřeby.

Výroba, prodej: -smaltované a nerezové nádobí -kompletní sortiment pro domácnost a velkokuchyně -nerezové tlakové hrnce -náhradní díly ke smaltovanému a nerezovému nádobí.

Maloobchod,prodej: -domácí potřeby -sklo LUMINARC -talíře ARCOPAL -varná keramika EMILE HENRY -nerez FISSLER -nádobí a příbory PINTINOX -tlakové hrnce TESCOMA -barová nerez ALESSI -kuchyňské doplňky GUZZINI -nože MICHELIN.

Služby: -projekce vodních elektráren -prodej-ekologické výrobky pro domácnost: -čistící,vakuové přístroje -filtry na vodu -speciální nádobí.

Velkoobchod,maloobchod: -zařízení pro gastronomii a domácnost -sklo,porcelán,keramika -dekorativní,ozdobné sklo -příbory,hrnce,táce -nerez TESCOMA,CILIO,KÜHN PROFI -textil metrový,kusový -záclony,dekorativní látka,utěrky, povlečení,ubrusy -TIBA,VEBA,TILEX.

Nabízíme vše pro domácnost, dílnu, zahradu, pro nejmenší zákazníky máme spoustu hraček, od panenek, přes auta až po minibiky, pro rekreační i profesionální sportovce nabízíme veškeré sportovní vybavení a doplňky. V neposlední řadě v naší nabídce naleznete kvalitní drogerii od ryze českého výrobce. Neváhejte a naštivte i naše internetové stránky na ...