Vybavení pro kuchyně v domácnosti i profesionální gastronomická centra zahrnuje mnoho produktů. Nakupujte nádobí a pomůcky všeho druhu. Hrnce, pánve, mísy, talíře, krájecí desky, pečící plechy, příbory, naběračky, síta a mnoho dalšího potřebného vybavení.

GAST-PRO s.r.o. - autorizovaný partner a servis značek koncernu ELECTROLUX: - varné a chladící a distribuční technologie střední třídy - varné a chladící a distribuční technologie vyšší třídy - varné a multifunkční technologie pro vysoce zátěžové provozy - luxusní unikátní varné technologie nejvyšší třídy - dynamická příprava, ...

Kuchyňské potřeby všeho druhu od keramických nožů přes hrnce, mlýnky, odšťavňovače, formy na pečení, zdobičky, kořenky, struhadla, konvice, krájecí desky a prkénka, potřeby pro barmany.

Výroba a prodej užitkového skla a dekorativních doplňků. Výroba, export, maloobchod, prodej, nabízíme: Skleněné výrobky: - nápojové sklo, dózy, džbány, karafy, ...

U nás v kuchyňském studiu Kuchyně HERZ realizujeme vysoce kvalitní kuchyně na míru. Z nabídky kuchyňského studia Kuchyně HERZ si vyberete kuchyně moderní, designové i rustikální. Kuchyně vyrábíme ve spolupráci s německým partnerem již třikrát oceněným asociací středních výrobců kuchyní. Do všeho, co děláme, dáváme srdce s cílem maximálně uspokojit ...

Internetový obchod se sklem Prodej dekorativního a kuchyňského skla, bižuterie, svítidel, dárkového zboží a reklamních předmětů včetně zakázkové výroby.

E-shop, prodej, maloobchod: Zastoupené značky: WMF REVOL KAISER MAUVIEL STAUB EMILE HENRY THOMAS WESCO SIGG RIEDEL ILLY BRITA - nádobí na vaření - nerezové nádobí - teflonové nádobí - měděné nádobí - speciální nádobí - porcelánové nádobí - litinové nádobí - drátěné koše.

Bytové doplňky-BLOMUS, QUATTTEC, Mo­Doo, AS ROVI, ESPRIT, MOR­SO, Komar, STAR­DECO, SIGG, MOREE … Naleznete zde moderní bytové doplňky světových značek .

Prodej: - kuchyňské potřeby. - elektroinstalační materiál - železářské zboží - vodoinstalační materiál - elektrospotřebiče.

E-shop: -veškerý sortiment kuchyňských potřeb

Internetový obchod oblíbených teleshopping produktů pro vaši domácnost a kuchyň, krásu, hubnutí a fitness. Výrobky, které znáte z televize za jedinečné ceny. Akcie, dárky zdarma a výprodeje každý týden.

Velkoobchod s domácími potřebami a průmyslovým zbožím. Domácí potřeby: - kuchyňské potřeby - plasty - výrobky ze dřeva, korku, příp.plastu - nádobí - sklo, porcelán - prádlo.

Prodej, výroba a dovoz originálních dekorací z Provence a Anglie pro domov, kuchyně, koupelny a zahradu.

Železářství. Prodej železářského zboží a kompletního sortimentu elektra a elektroinstalačních materiálů, kuchyňských potřeb, zahradního nářadí, výroba klíčů a rozvoz zboží.

Dovozce široké škály nerezových výrobků. Zastupuje především jednoho z předních světových výrobců: - Sunnex Products.Ltd: - nerezové nádobí - kuchyňské příslušenství - tlakové hrnce.

Zajišťujeme výrobu stropních a rozkládacích sušáku na prádlo, dále provozujeme velkoobchod domácích potřeb.Jsme také přímí dovozci nerezových odpadkových košů a spotřebního zboží.

V naší nabídce naleznete oblíbené sady keramických nožů za skvělé ceny a také samotné keramické nože. Dále můžete nakupovat keramické nádobí.

Dovozce výrobků z Anglie. Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - porcelán - příbory - nádobí - kuchyňské potřeby - domácí potřeby.

Užitkové a luxusní sklo pro restaurace a domácnost.

Přímý dovozce vysoce kvalitních čajů a přírodních léčiv. V naší nabídce najdete sypaný čaj zelený, černý, bílý, polozelený (oolong), jasmínový, medikamenty (kustovnice, mladý ječmen), čajové nádobí a soupravy, umělecké a buddhistické předměty.

Prodej: - originál cibulový porcelán - značkové výrobky z nerez oceli.

Výroba, prodej: -ozdobná, užitková keramika.