Lampy nabízí klasické, pracovní, stylové i nouzové osvětlení díky bohatému spektru variant. Stolní a stojaté lampy pro domácnosti, zářivkové lampy pro průmysl, úsporná LED svítidla pro celodenní svícení i solární lampy pro exteriér vždy splní svůj účel.

Kanlux s. r. o.
Zdroje osvětlení a svítidla všeho druhu a do každého prostředí zajistí společnost Kanlux s.r.o. Zboží dodáváme velkoobchodům i prodejnám. Jednotlivci mohou zakoupit osvětlení a svítidla na našem eshopu. Ze sortimentu světelných zdrojů si můžete vybrat například halogenové žárovky různých druhů a výkonů, LED světelné zdroje, zářivky, LED pásky, ...
Kanlux s. r. o.
Prodej, e-shop: - křišťálové lustry a stolní lampy - sklenice - kosmetika - skleněné pilníky - šperky, Český granát

Poskytujeme služby v oblasti zavlažování. Navrhneme zavlažovací systém. Mikrozávlaha, kapková závlaha. Instalujeme zahradní osvětlení.

V našem internetovém obchodě vitraze-osvetleni naleznete širokou škálu interiérových svítidel. V nabídce naleznete dětská svítidla, klasická svítidla, moderní svítidla, svítidla Tiffany přímo od výrobce za bezkonkurenční nízké ceny. Kvalitní interiérové dveře s vitráží a vchodové dřevěné dveře rovněž přímo od výrobce. Snažíme se oslovit ...

Velkoobchod, maloobhchod, prodej: -návrh a osazování pcb -svítidla (osvětlení, světla): -venkovní, pouliční.

Velkoobchod: -světelné zdroje -žárovky, autožárovky, pojistky -zářivky, halogeny, tlumivky -kancelářská a průmyslová svítidla -náhradní díly pro veřejné osvětlení.

Výroba, prodej, montáž, oprava, servis: - LED osvětlení - LED průmyslové osvětlení, veřejné osvětlení, reflektory, zářivková svítidla, trubice, panely

Maloobchod, prodej: - osvětlovací technika - světla, lampy - kancelářské svítidla - bytová svítidla - žárovky, baterie - venkovní a zahradní svítidla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - osvětlovací tělesa a příslušenství. Dekorativní a venkovní osvětlení. Technické osvětlení. Zdroje a příslušenství. Halogenová svítidla.

Výroba, dodávka, e-shop: - LED světelné zdroje - LED žárovky. Služby: - komplexní řešení osvětlení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - elektronická požární signalizace - anténní a satelitní technika - domácí automatizace - automobilová elektronika - kamerové systémy - aktivní síťové prvky - optické sítě - LED osvětlení.

Internetový obchod, e-shop: - LED žárovky - LED pásky Výroba, malosériová výroba: - stmívače pro LED pásky - LED svítidla pro kuchyňské linky

Prodej: - LED veřejné osvětlení Výroba technologických rozvaděčů: Hrobce tel.: 603 493 389

Prodej, e-shop: - elektronika - plážová parea a šaty - LED pásky - pásky - dekorace - zahradní hadice

Dodávka: - LED osvětlení - LED zobrazovače - LED mantinely - solární systémy.

Prodej, montáž: - LED osvětlení průmyslové, veřejné, interiérové

Realizujeme kompletní interiérový LED systém osvětlení: -návrhy, projekty, vlastní vývoj a výroba. Specializujeme se na dekorativní i plnohodnotné osvětlení. Stavíme atypické sádrokartonové stropní podhledy. Jako jediná firma v ČR vyrábíme kompletní LED svítidla, samostatné LED pásy a LED trubičky v cca 400 kombinacích délek, barev a svítivosti.

Dovoz, import, velkoobchod, prodej, servis -AKU-halogenové světlomety -LED svítilny. Výhradní zastoupení firmy EURAS.

Internetový obchod, e-shop Uplux - moderní, designová světla a svítidla: - stropní, nástěnná svítidla - lampy, lampičky - bodová světla - modulární svítidla - do obývacího pokoje, do ložnice, do kuchyně, do koupelny - dětská svítidla - venkovní svítidla - LED.

Elektroinstalační práce. Montáže, opravy: - elektroinstalace v domech, byte, bytových jádrech, nebytových prostorech. - sdělovací technika - domovní telefony, televizní rozvody, OEZ, PC sítě. - hromosvody Projekce elektroinstalací. Elektrorevize. Výroba rozvaděčů. Maloobchod a velkoobchod, prodej: - elektroinstalační ...

Dodávka, prodej, poradenství - osvětlení, zářivkové trubice, LED technologie JUST - optoelektronické měřicí přístroje TECHKON.

Velkoobchod, dodavatel v oblasti nábytku a svítidel. Výroba, dodávka, prodej: - svítidla. - nábytek. Návrhy, dodávky: - interiéry.

Služby: - elektromontáže - revize - montáž veřejného osvětlení

Práce: - elektroinstalatérské - elektrorevize - výstavba veřejného osvětlení.