Lampy nabízí klasické, pracovní, stylové i nouzové osvětlení díky bohatému spektru variant. Stolní a stojaté lampy pro domácnosti, zářivkové lampy pro průmysl, úsporná LED svítidla pro celodenní svícení i solární lampy pro exteriér vždy splní svůj účel.

Kanlux s. r. o.
Zdroje osvětlení a svítidla všeho druhu a do každého prostředí zajistí společnost Kanlux s.r.o. Zboží dodáváme velkoobchodům i prodejnám. Jednotlivci mohou zakoupit osvětlení a svítidla na našem eshopu. Ze sortimentu světelných zdrojů si můžete vybrat například halogenové žárovky různých druhů a výkonů, LED světelné zdroje, zářivky, LED pásky, ...
Kanlux s. r. o.
Firma Ledocom, spol. s r. o. vznikla v roce 1997 jako servisně obchodní organizace v oblasti chladírenské, klimatizační techniky a tepelných čerpadel. Již od svého vzniku nastoupila progresivní cestu zaměřenou na ekologicky šetrné technologie.

Služby: - diskjockey, diskžokej, DJ - ozvučení, osvětlení zábavných akcí Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - montáž centrálních vysavačů zn. Husky.

Světelná technika a osvětlení - znalecké posudky (umělé i denní osvětlení) - výpočty a autorizované měření osvětlení - studie rušivého vlivu světla reklamních zařízení a soustav venkovního osvětlení (rušivé světlo, světelné znečištění) - světelné audity (vyhodnocení potenciálu energetických úspor, návrhy opatření) - optimalizace a regulace ...

LED osvětlení: - návrhy - propočty, dodávky - veřejné osvětlení - osvětlení pro sportoviště a průmysl.

Prodej, e-shop, půjčovna: - hudební nástroje - zvuková a světelná technika

Projekce, dodávka: - osvětlení obchodních ploch - světelná technika do výrobních objektů - osvětlení hotelů, kanceláří.

Elektroinstalační práce a údržba veřejného osvětlení. Montáž tepelných čerpadel.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - oprav a údržba veřejného osvětlení - zemní práce

Specializovaný prodejce osvětlovací techniky. Interiérová a exteriérová, moderní svítidla, průmyslové a technické osvětlení, světelné zdroje. Zajišťujeme návrh, výpočet osvětlení a realizaci. Maloobchod a velkoobchod.

Prodej: - světelné kabely pro interiéry a exteriéry - profesionální dekorační osvětlení.

Internetový obchod, e-shop: - designový nábytek, osvětlení.

Velkoobchod, projekce: - veřejné osvětlení - interiérové osvětlení.

Služby: - DJ - ozvučení a osvětlení akcí

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - elektronická požární signalizace - anténní a satelitní technika - domácí automatizace - automobilová elektronika - kamerové systémy - aktivní síťové prvky - optické sítě - LED osvětlení.

Dodávka, prodej, poradenství - osvětlení, zářivkové trubice, LED technologie JUST - optoelektronické měřicí přístroje TECHKON.

Design a návrh bytových interiérů - návrh a výroba nábytku - bezpečnostní kamery, zámky, alarmy - rolety, stínící technika, žaluzie - návrh a montáž osvětlení.

Společnost se zabývá prodejem světel a doplňků do bytu. V našem e-shopu naleznete široký výběr z interiérových nebo exteriérových světel a světelných zdrojů. Interiérová svítidla - bodová, dětská, klasická, koupelnová, kuchyňská, moderní, LED-IN, stropní a nástěnná, vestavná, lampy stojací a stolní. Exteriérová svítidla - LED, ...

Služby: - profesionální realizace a technické zajištění outdoor i indoor akcí Půjčovna, pronájem: - ozvučení, osvětlení - pódia, hlinikové konstrukce a zastřešení

Elektromontáže - elektro rozvody - opravy a montáž veřejného osvětlení - revize elektrospotřebičů.

Společnost MF-Light se specializuje na profesionální technické osvětlení obchodů (móda, nábytek, řeznictví, pekařství, supermarkety) a ostatních ploch jako jsou kanceláře, sklady, pasáže, atd…

Provádíme: - montáž a údržba veřejného osvětlení - elektroinstalační práce - stěhování těžkých břemen a výrobních celků

Velkoobchod s elektromateriálem, součástkami a svítidly.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektrotechnický materiál - značky Moeler EATON, Kanlux, ETI, ABB a Schneidet UNICA, HAUPA, Philips, Polyprofil a Kopos - kompletační materiál - kabely - rozváděče - elektroměrové a pojistkové skříně DCK, ČEZ - zásuvky a vypínače - světla a svítidla. Služby: - kopírování.