Lampy nabízí klasické, pracovní, stylové i nouzové osvětlení díky bohatému spektru variant. Stolní a stojaté lampy pro domácnosti, zářivkové lampy pro průmysl, úsporná LED svítidla pro celodenní svícení i solární lampy pro exteriér vždy splní svůj účel.

Kanlux s. r. o.
Zdroje osvětlení a svítidla všeho druhu a do každého prostředí zajistí společnost Kanlux s.r.o. Zboží dodáváme velkoobchodům i prodejnám. Jednotlivci mohou zakoupit osvětlení a svítidla na našem eshopu. Ze sortimentu světelných zdrojů si můžete vybrat například halogenové žárovky různých druhů a výkonů, LED světelné zdroje, zářivky, LED pásky, ...
Kanlux s. r. o.
Vývoj, výroba, montáž, prodej, servis: - výstražné majáky a světelené soupravy (LED, zábleskové, rotační) - elektronické sirény (výstražná zařízení pro vozy s předností v jízdě) - elektronické sirény - výstražné majáky (LED, zábleskové, rotační) - LED displeje - LED sváděcí aleje - pracovní a vyhledávací svítilny - jazykové laboratoře a ...

Projektování, návrhy, výroba, montáž: -reklama: -LEDdiodová reklama -světelná neónová a zářivková -nesvětelná -malovaná na fasády -reklamní nápisy -nápisy ze samolepících folií na dopravních prostředcích -informační systémy (cedule) -řezání fólií -fóliová reklama, polepy vozidel -vánoční výzdoby -velkoplošný tisk.

Energetické audity, energetické posudky a studie proveditelnosti. Optimalizace spotřeby elektrické energie. Led osvětlení - návrhy a realizace.

Profesionální řešení průmyslového LED osvětlení. LED osvětlení průmyslových a sportovních objektů, logistických center, supermarketů ..... Největší nabídka na trhu průmyslových LED a indukčních svítidel. Návrh-projekt osvětlení - cenové kalkulace - zpracujeme zdarma.

Hodnocení denního osvětlení, proslunění a oslunění. Posuzování vlivů stínění stavbami na denní osvětlení a proslunění budov a oslunění pozemků. Měření denního, umělého a sdruženého osvětlení včetně zpracování protokolu dle ČSN 360011-1 až 3. Návrhování: - osvětlení interiérů bytů, domů, pracovních a komerčních prostor - venkovní osvětlení ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -bytová svítidla -zářivkové modulové osvětlení -systém RPK, OVALE -svítidel: -zářivkové systémy -Down Light -svítidla podhledová, přisazená, průmyslová, zemní, zahradní, pouliční, nouzová -úsporné zdroje světla -zakázková výroba osvětlení. Návrhy, projekce, projektování, ...

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce. Montujeme a provádíme opravy a revize elektrických zařízení jako jsou veřejná, interiérové nebo zahradní osvětlení, veřejný rozhlas, rozvody elektřiny v budovách, výstražné a kamerové systémy. Práce, montáž: -elektromontáže, elektroinstalace: -montáže, opravy a revize elektrických ...

Dům Světel.cz Prodej, e-shop: - stojací a stolní lampy - lustry - závěsná svítidla - svítidla do koupelny - dětská svítidla - venkovní osvětlení.

Prodej, velkoobchod: - interiérová a venkovní svítidla - LED žárovky, pásky - Jablotron zabezpečovací systém - koupelnové ventilátory - napájecí zdroje - elektromateriál (jističe, vypínače, rozvaděče, kabely). Elektroinstalační práce.

Dodávka, montáž, servis: - moderní městské, obecní rozhlasy - přenosné ozvučovací systémy - ozvučení vnitřních prostor - evakuační rozhlas, kamerové systémy - radarové měřiče rychlosti - úsporné veřejné osvětlení - LED osvětlení - sireny - zpomalovací semafory.

Návrhy interiérů, realizace interiérů, návrhy a realizace interiérů, design interiérů, bytový architekt, design interiéru a nábytku, návrhář interiéru. Maloobchod, velkoobchod: -domácí spotřebiče, osvětlení, sedací nábytek, grafické služby.

Velkoobchod, internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -interiérová a exteriérová svítidla.

Nabízíme produktové řešení pro snížení provozních nákladů ve firmách i domácnostech: - spořiče vody Ecowatersaver a Neoperl - LED osvětlení Mezi naše další služby patří také : - ekologicky šetrné čištění topení - dodávky sanitárního vybavení - zakázková výroba nábytku a kuchyní.

Velkoobchod, projekce a prodej: - LED svítidel pro komerční a průmyslová řešení: - interiérové osvětlení - PIR Parking LED světlo, vestavné kazetové a výklopné LED osvětlení - exteriérové veřejné osvětlení - průmyslové halové osvětlení. Společnost má vlastní konstrukční a projekční oddělení.

Výroba, prodej, montáž: - svítidla (reflektory, bodovky, lustry, lampy, venkovní lampy) - osvětlovací technika.

Prodej, eshop: - elektro - osvětlení a elektroinstalace - kuchyně - železářství - potřeby pro zahradu - porcelán, sklo a keramika - domácí potřeby - vodoinstalace.

Velkoobchod, maloobhchod, prodej: -návrh a osazování pcb -svítidla (osvětlení, světla): -venkovní, pouliční.

Výroba, dodávka, e-shop: - LED světelné zdroje - LED žárovky. Služby: - komplexní řešení osvětlení.

Realizujeme kompletní interiérový LED systém osvětlení: -návrhy, projekty, vlastní vývoj a výroba. Specializujeme se na dekorativní i plnohodnotné osvětlení. Stavíme atypické sádrokartonové stropní podhledy. Jako jediná firma v ČR vyrábíme kompletní LED svítidla, samostatné LED pásy a LED trubičky v cca 400 kombinacích délek, barev a svítivosti.

Dovoz, import, velkoobchod, prodej, servis -AKU-halogenové světlomety -LED svítilny. Výhradní zastoupení firmy EURAS.

Služby: - elektromontáže - revize - montáž veřejného osvětlení

Prodej, e-shop: - pracovní ochranné pomůcky - elektrické, ruční, pneumatické nářadí - zahradní technika - diamantové kotouče - pracovní světla - výroba pilových pásů.

LED market – prodejce LED technologie a osvětlení. Nabízíme k prodeji širokou řadu LED setů, LED pásků, LED žárovek, LED zdrojů, LED reflektorů a LED příslušenství. Naše LED technologie, to je moderní osvětlení s nízkou spotřebou energie. Tvorba webových stránek, e-shopů, online marketing.

Elektroinstalace domovní, bytové: - kompletní rozvody elektrické energie - servis elektroinstalace - osvětlení - instalace elektro pro kuchyňské linky - přípojky a přihlášky k odběru - hromosvody - instalace, revize. Slaboproudé instalace: - EZS - zabezpečovací systémy - EPS - požární systémy - televizní rozvody, internet - ...

Maloobchod,prodej: -svítidel (svítidla,světla).