FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
Toužíte po kvalitním a originálním nábytku na míru, který bude přesně vyhovovat vašim požadavkům a představám? Potom neváhejte využít služeb firmy NÁBYTEK NEPOVÍM. Vyrobíme vám kuchyň, vestavěné skříně, dětský nábytek i nábytek do obývacího pokoje. Nabízíme také široký sortiment vestavěných i volně stojících spotřebičů.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Dodavatelská činnost: -vzduchotechnika -klimatizace -měření a regulace -přímotopné elektrické vytápění.

Prodejna: -nábytek -doplňky -osvětlení. Zařizování kanceláří a účelových objektů Výroba: -nábytku. Prodej: -dýhy-dovoz USA -řezivo včetně exotických a ovocných dřevin -dýhované desky, přířezy, spárovky.

Velkoobchod: -užitkové sklo-DUROBAR -dárkové sklo-WALTHER GLAS -příbory a zboží z nerezu-ZIEHER.

Práce: -truhlářství. Výroba: -zakázková výroba nábytku.

LA NATURA Prodej: -unikátní bytové doplňky a nábytek ve stylu Provence, Long Island a Asian living -produkty značek Riviéra Maison. Provozovna: -České Budějovice, U Černé věže 7 -pr.doba po-pá 10-17.30, so 9-12

Maloobchod, prodej: -nářadí -domácí potřeby -textil, oděvy -cvičební nářadí -spotřební zboží Zásilková služba.

Velkoobchod, maloobchod, servis, prodej: -plynové kotle VAILLANT -čerpadla tepelná -izolace tepelné. Měření tepla, regulace.

Prodej, služby: -záclony -dekorační látky -garnyže, záclonové tyče.

Prodej: -nábytek -ložnice, postele, skříně. -zákaznické návrhy -matrace, lamelové rošty.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Prodej, opravy, montáž: -plynové spotřebiče -kotle.

Velkoobchod: -elektrická topná tělesa -průtokové ohřívače a bojlery -klimatizační a ventilační jednotky -odsavače par -žárovky, zářivky, výbojky, svítidla OSRAM -baterie, svítilny -plynové kotle, plynové ohřívače vody.

Velkoobchod, prodej: - průmyslové zboží - sklo, porcelán, keramika, kuchyňské potřeby.

Výroba: -kuchyňský nábytek -interiér -šatny, předsíně -obývací nábytek -ložnice -koupelnový nábytek.

Výroba, dodávka, montáž, projekce: -vzduchotechnika -průmyslové objekty -hotely a restaurace -prodejny a sklady -čisté provozy-nemocnice, školy, sanatoria -truhlářské provozy -zemědělské farmy -obilní sila -potrubí pro vzduchotechniku -vzduchotechnické příslušenství -klapky, žaluzie, šoupátka, hlavice -stříšky, ...

Práce: -truhlářské. Výroba nábytku z masivu, dýhy, lamina: -obývací stěny, kuchyně, ložnice, předsíňové stěny, koupelnový nábytek, válendy včetně čalounění -kancelářský nábytek. Čalounické práce a opravy čalounění.

Truhlářství. Práce: -truhlářské -zakázková výroba nábytku.

Výroba: -nerezové výrobky -velkokuchyňské dřezy -nerezové stoly, regály, vozíky pikador, odsavače par, ohřívací pulty a jiné gastro zařízení -kompletní vybavení kuchyní na klíč pro hotely, restaurace, školní jídelny, vývařovny -zařízení pro vybavení nemocnic: -vozíky, pitevní stoly pro patologii, přikrajovací pracoviště ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vysavače cyklonové DYSON -centrální vysávací systémy -čističky vzduchu BONECO -zvlhčovače vzduchu -klimatizace -digitální tlakoměry, teploměry, vlhkoměry -odvlhčovače -průmyslové vysavače -půjčovna na uvedený sortiment.

Výroba a prodej ekologického nábytku: -sektorový nábytek /obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, předsíňové stěny/ -stoly jídelní, konferenční, servírovací -vybavení interiérů -palubky -výrobky učňovského zařízení -zakázková výroba -exportní výroba.

Prodáváme pouze české výrobky a zboží od českých výrobců. Zaměřujeme se zéjména na nábytek, bytové doplňky, hračky, keramiku, plastové výrobky, textil dřevovýrobu. Poskytujeme na našich stránkách i prezentaci malých truhlářských firem, které vyrábí na zakázku výrobky ze dřeva.

Prodej a montáž: -zabezpečovací mřížové systémy -pevné, nůžkové, svinovací -trezory

Prodej, servis: -pračky -záruční servis.