FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Internetový obchod s textilem. prodáváme bytový textil, jako je povlečení, deky a polštáře, prostěradla, přehozy a potahy na postele, potahy na pohovky a židle. Dále v sortimentu najdete dámské a pánské spodní prádlo, ponožky, pyžama. Doplňkový prodej cestovních kufrů a tašek.

Ventilátory a díly pro vzduchotechniku.

Hodinový manžel, též známý jako Seniorservis zajišťuje drobné opravy a rekonstrukce bytů. Provádí montáž nábytku, malování bytových interiérů, zkrátka různé stavební, zednické i natěračské práce v Brně a přilehlém okolí. Také se zaměřuje na úsporu vodu pomocí perlátorů. Mezi poskytované služby patří: - drobné opravy v domácnosti, malířské ...

E - shop s nadčasovým skandinávským designem: - nábytek, svítidla, doplňky značek HAY, Muuto, Vitra, Menu, Normann Copenhagen, Fritz Hansen, String, Gubi a další

Výhradní distributor energeticky úsporných systémů Wolf. Dodavatel podlahového a stěnového topení s polybutenovými trubkami gabotherm. Portfolio značky Wolf zahrnuje: -kotle s výkony od 11 do 5 800 kW -solární sestavy na přípravu teplé vody nebo na podporu vytápění -zásobníky na ohřev vody -akumulační zásobníky -vzduchotechniku.

Internetový prodej svítidel, hodin, zrcadel.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalatérské práce Dodávka a montáž: - klimatizace. Prodej: - solární energie. - centrální vysavače.

Ancane s.r.o. navrhuje a realizuje chytré byty, domy a kanceláře.

TPS PROJEKT s.r.o. se zaměřuje na projektovou činnost v oblastech vytápění, vzduchotechniky, plynoinstalace, elektroinstalace a další.

DURO DESIGN s.r.o. se zaměřuje na návrh a výrobu designového nábytku a interiérových prvků.

Zdeněk Horák se specializuje na prodej a servis klimatizací a vzduchotechniky.

Dobráklíma, s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž a servis klimatizací, radiátorů, ventilátorů a dalších produktů.

INDEGO INTERIER s.r.o. Vám zajistí: - zakázkovou výrobu a realizaci bytových interiérů a kuchyní, atypického design nábytku - vybavení kanceláří, obchodů, hotelů a restaurací. - exotické dřevěné dýhy a výroba dýhovaného nábytku - restaurování nábytku a výrobu dřevěných venkovních roštů a teras

Jiří Roubalík se zaměřuje na servis mobilních telefonů, chytrých hodinek, robotických vysavačů a elektrických koloběžek, dále na instalaci SW, čištění reproduktorů a ochranné skla.

VRATA PRO s.r.o. se zaměřuje na prodej a montáž garážových a průmyslových vrat, pohonů, vchodových dveří a předokenních žaluzií.

Vekuban, s.r.o.se specializuje na malby, bezpečnostní a protiplísňové nátěry, LED osvětlení a na mobilní pískování.

Chlazení kvalitně s.r.o. se zaměřuje na montáž, servis a opravy chladící techniky, klimatizací a tepelných čerpadel.

STRMA s.r.o. se zaměřuje na řešení, projektování a realizaci LED osvětlení, kamerových, pokladních a audiovizuálních systémů.

EKZ Hanispák s.r.o. se specializuje na řešení a montáže klimatizací, alarmů, osvětlovacích systémů a elektroinstalace.

Lukáš Říha zajišťuje záruční i pozáruční servis oken, dveří a posuvných systémů, dodávku žaluzií a sítí proti hmyzu.

Frigomax s.r.o. se specializuje na prodej, instalace, servis, opravy a revize klimatizací pro domácnosti i firmy a tepelných čerpadel.

ProAir, s.r.o. se zaměřuje na projektování, návrh řešení a montáž klimatizací a provádí servis vzduchotechniky, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

Společnost windMax s.r.o. se zaměřuje na realizace, montáž a servis klimatizace, chlazení a vzduchotetechniky.

REVOSAN servis s.r.o. se zaměřuje na servis a montáž klimatizací a chladících zařízení.

Posadtese.cz se zaměřuje na prodej kancelářských křesel, kuchyňských židlí, křesel, sedacích pytlů a sedaček.